返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-7-27 12:26 PM 發表

歡迎你加入danny ,需要什麼物品或裝備不要找我 ,每日記得打怪放貴重裝備入家族
個個人都話青龍佬大好好人, 好鍾意幫人
但係點解對我咁差
唔比野我, 重還叫我貢獻野比家族
係唔係我做錯野

原帖由 bubu1109 於 2008-7-28 12:12 PM 發表

沒有人話過我鍾意幫人,我未聽過 我唔係對你差,相反是看重你才對吧 ,你見過我對其他成員這樣說嗎,

沒有吧,這就 可以証明我說的是事實 ...
睇好我
唔係想我加入你既黑社會, 做你既青龍佬大左右手
如果係咁, 我會驚架, 唔好教壞我啊

回應 Qkwow 第 2671 篇文章

better than me la.....I only got 3 so far

原帖由 bubu1109 於 2008-7-31 02:30 AM 發表
大家如果有買到我地家族的17號股票,現在又是賺錢中的話,可以幫我100,100放出嗎,感謝各位
what do I get if I help you la

青龍佬大
I am 12轉 la.....any prize

原帖由 bubu1109 於 2008-8-7 09:46 PM 發表

給你這個

成功贈送給 yy@sam 2 個 雙倍攻擊卡!
what about me.....
how come I get nothing

原帖由 1739jay 於 2008-8-11 03:34 PM 發表
我想知点解又或者有没人试过最近打怪时时hang,之后又话非法逃离怪物吧判宠物死亡。今朝又入不到论坛,然后又判宠物死亡。我还真是无辜的。
我試過這情況,不過我也不知道是怎麼回事

成功贈送給 1739jay 20 個 復活寶石!

回應 bubu1109 第 2948 篇文章

that way is the best way to level up
I do that when I first play....very easy

原帖由 afpd 於 2008-8-16 02:13 PM 發表
老大,Blueocean 这位兄弟真的没话说,凌晨我看他帮你推股,早上我看他帮你推股,中午,下午,晚上我看他帮你推股。

Blueocean
沒有辦法 la.....bubu1109 和我的女朋友是最好朋友
為女朋友, 我必須要幫 bubu1109 推股 la
最重要都是賺$$

原帖由 bubu1109 於 2008-8-16 08:02 PM 發表

他是最好的 ,他為了買17號股票的人不用輸錢,所以每天都盡力幫忙推股

我為人人,人人為我
你終於知道我是最好
記住同我女友講多句好話, 等我女友對我好一點, 愛我多D
我每天幫你推股, 有沒有獎品比我

原帖由 bubu1109 於 2008-8-16 10:47 PM 發表

真的是你推嗎 重想問我要獎品
死la, 比你知道 tim
事實上, 是我女友幫你推
誰是我女友, 你知道la

原帖由 bubu1109 於 2008-8-16 11:07 PM 發表

你會有女朋友才怪 快D貢獻法師裝備
又追數 , 等我潛水先

原帖由 bubu1109 於 2008-8-17 04:55 PM 發表

你太快到10轉要罰款10萬tvb幣
罰你10萬算你 lucky la
有人要罰我13億tvb幣

原帖由 bubu1109 於 2008-8-17 05:09 PM 發表

必殺之劍我要先留給家族成員,我現在得2把,1把自己,1把留待給家族成員

必殺之劍二手市場賣緊300幾萬寵物幣
佬大, 我要必殺之劍, 借比我 la

原帖由 venus1bb 於 2008-8-20 02:51 AM 發表
BUBU 我能加入你们吗??
當然可以加入
歡迎靚女加入