返回列表 回復 發帖
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 08:31 PM 發表
/ I& F& b7 B: g( }+ ~5.39.217.76% o+ Y" c' H4 G7 U9 N

9 Z% e4 f0 I4 C% C( dha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~tvb now,tvbnow,bttvb" F' }2 H8 h; \# ~
唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~ tvb now,tvbnow,bttvb2 O& b& [  v# e. @/ V
仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
( k3 G. |4 J* S7 @
tvb now,tvbnow,bttvb% `: G7 B* h2 x5 z
:onion14: 等緊愛我既人....公仔箱論壇% ^6 h$ B7 ]5 p- E% ]; b4 O3 @  P

- j4 Z$ i+ W( k1 j: Z. n4 C5.39.217.76我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 ....
8 Q- q1 T; p+ H公仔箱論壇5.39.217.76& X; f+ p3 w9 O% m. ]0 [  @
唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor...
) c* d  g  P9 i. {6 L5.39.217.76
$ B2 J/ d2 q6 R+ I5 G' v# g0 n男仔要主動D駕嘛... :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:26 PM 發表 ' v. ~) i0 K3 E5 U7 ^$ E. V. n

9 i( z. \4 z* @7 X5 t7 W$ k, S公仔箱論壇" I/ t& D7 I8 k; N$ T
輝哥哥 你都甘玩我.....
/ `. E' V* U' J! s5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:48 PM 發表 ' `0 }; S  x/ o7 W

0 T) @  e. d, q# S' h0 e, z$ itvb now,tvbnow,bttvb
8 u/ \7 o: d  U* {& X:onion14: 等緊愛我既人....tvb now,tvbnow,bttvb: e0 @7 F7 O4 v7 j  D2 G

/ J* D" _: h; h$ s7 R我邊有客氣.... 我真系講事實... 我一D都唔靚女 ....
  t: h9 U# Z2 W公仔箱論壇+ n" P. V) R" I  b
唔好甘講.... 你唔付出行動...點知道系唔系真系有女等緊你 wor...
0 \% V0 i  c# `( _" a# P/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ B% [$ ?! {# l" h
男仔要主動D駕嘛... :014: ...
$ _1 Q( F$ ~4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ l+ [( R3 ?6 `! x* V
  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~
1 V3 Q" w" l& Z2 ^好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
妳的思想如何,你的日子必定如何
wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
原帖由 azn_mafia88 於 2008-4-18 10:02 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. e( ~/ r2 }, \0 j. K  ]) d+ ^9 [% [
wa...u look very cute ar..can we be fd ar??
1 m- |, H2 u  {" v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n2 V* \! D5 ^6 W
cute ?!
# R1 h+ @# x$ `# G3 R1 R) T/ t公仔箱論壇if u don mind to have a pork chop fd den sure can be frn la....
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 09:06 PM 發表
6 l1 d% P! h- s) Y, W3 ]tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ z, }! w) s7 e' @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q' ]- q9 l- w) W: C+ _
  唔爭論妳靚唔靚女, 事實勝於雄辯,大家有目共睹~~
3 Z8 [! ~) }% W! t$ U' h% X- P: o好好,  我聽妳話, 等我做下主動先~~ 都祝妳快d有個愛妳,疼妳,就妳ge人出現~~
公仔箱論壇+ \0 q0 O0 x9 K! p5 g

' N; I" c: |, B3 ?& D 希望喇.... 公仔箱論壇3 t' g: |# e5 n) ]$ V+ t
已經有個好疼我既人喇....
( ~& F, s$ s/ C1 [  r4 n( t) ~5.39.217.76
. I4 b+ D9 H# }公仔箱論壇事實勝于雄辯  <----- 搞到我無言 tim ..... 0 m4 j- ?. N* h$ v
公仔箱論壇0 C( q1 b+ {2 k
你加油喇....:014: 不過有時單身都好好駕.... 未有女朋友前就享受下單身喇 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:57 PM 發表 # T( k1 Z4 n. W
4 w* c; f3 w/ Y/ }
哈哈,我讲事实皆,你靓唔靓大家有目共睹啊。。:014: :014:
tvb now,tvbnow,bttvb4 _8 W, b: e. J  g
' K/ n& P5 {9 N0 B5 Y
無論點都好喇.... 真系多謝你黎support.....
:onion05: 再支持
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:12 PM 發表
1 g; b3 z* m  [( ]tvb now,tvbnow,bttvb:onion05: 再支持
( U  m- _* W' Rtvb now,tvbnow,bttvb6 @8 \+ `+ E/ d! ~( v4 [
K哥....  又上黎玩野 ??

回復 #84 howgeemun 的帖子

你系我既女神 我点敢玩你
原帖由 kingworld 於 2008-4-18 10:31 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! t# T$ F5 y( f8 A. o. s
你系我既女神 我点敢玩你
# `; Y5 z: y4 v% u3 q: y6 ], Y
公仔箱論壇/ M7 i& n0 g* L7 ~6 Q8 i* J
系咩....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~% v) f8 P3 D" S+ V* @* o
我邊度擔當得起啊.... 女神
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:52 PM 發表 公仔箱論壇2 y2 N1 i9 T1 r
公仔箱論壇) h% o8 l+ k" N

1 w7 E/ S' f; F0 ~) R& S8 N$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 系咩....5.39.217.762 U% Q% [- P9 `" G7 _8 S1 X
我邊度擔當得起啊.... 女神
公仔箱論壇* }6 ], L$ P' e7 @$ {6 s+ [6 e1 j: H
女神我俾你电到
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 10:09 PM 發表
7 L' H6 t8 t6 G& V( G2 X( |# l/ O! L$ s" s* `7 V/ c% p4 c+ q
tvb now,tvbnow,bttvb. E4 Z3 [, ~  l  F  L$ a
希望喇.... 公仔箱論壇  a7 F3 y/ k8 g2 D, }
已經有個好疼我既人喇....
+ }, Z0 o  N0 I& L* p1 @: A2 W' R公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; r* J1 d! G" e2 O/ }
事實勝于雄辯   
3 y, F$ v  m. Z7 j! z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 S2 D- E: N- h& ]0 U1 K

d4 ?$ w$ r) L" b5 v0 n5.39.217.76HAHA 原來妳已經有一個好疼妳ge人la~~  仲話無人愛:onion03:   無言就最好la,  5.39.217.767 ]% t6 K8 n; Z+ G( K
有時單身好好?  但當我單身左好耐時,就一d都唔好>< 目前,唔係享受,係被折磨
妳的思想如何,你的日子必定如何
不要暴殮天物啊
# x' i  N* @3 ^& _% _, Qgood!!:onion10: :onion31:
不要暴殮天物啊
% N. v! |) s9 V( W公仔箱論壇good!!:onion10: :onion31: