返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表
  X9 c8 V: |4 Y" B  _1 j老野?
( q1 }6 b0 e$ x( H# u, S3 I8 `5.39.217.76看来你们很早就来翻转这tvb了。
6 @& F2 }1 [' W" R5.39.217.76多多指教我们这些新手哦!
5 g. Q! C; Q# }公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb! x! T8 V% v# J3 w, F
:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生.... tvb now,tvbnow,bttvb! d" C7 |# \6 y3 K
- H% L, w. J% ^  b( Z$ ^& t. J
:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表 0 H5 ~) {: V2 Q
BIG ...SO BIG..
8 T9 r# D) D% H* _' r+ e
9 o4 K4 [2 q+ F- \* ?5 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {6 }1 z3 `- W9 K2 K: t9 J
你用錯了..... 應該系用...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r& G" ]' t0 R3 w# c: Z
fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X. O- I7 K! M! t3 x* f' i9 [
嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _. z# m( S. B- D) D7 b$ y
我要點捨得 ban 你啊~
# `: E, V5 m. R* L. T7 O5 q3 k5 ?5.39.217.76嘻嘻
tvb now,tvbnow,bttvb# Y, [5 {" R! W/ e* r* ~: y( g

* S' G9 D" k5 r2 I; z5.39.217.76你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~1 N( t4 r1 w- Y- r3 b" ^6 W( ]7 G5 S
哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表 . D% }8 v7 T, j: x
公仔箱論壇# j( ~2 U9 I: q9 ^' W! ^
-_-...
: J  w4 O# ^+ l( Q3 Vtvb now,tvbnow,bttvb我從來冇做過呢回事=.=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q, {7 y' X' B" `; b
男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
( u7 t$ z9 ?* n' s5 G3 e* ~- _. B
5.39.217.765 U6 t7 ~: S) T* _( X6 K
講得岩啊.....  系你既就系你既....公仔箱論壇! O' x" r$ {' L+ x

! V" d8 O0 f5 M5 q/ e公仔箱論壇唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表
- b$ X7 p0 `- A" v& j& `嘩 咁多回覆既 !:onion14:
/ a4 T4 d/ \% B/ Z6 u# [1 T

9 X) k+ e0 I  L. U% M2 c1 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表
; L6 T# A3 l+ Z( j因為係尤物~
9 g; i, _1 L5 `: W% J9 w公仔箱論壇哈哈
" N" L( ?  @  W/ w, v& {8 e
; D$ F0 j/ Z  W# \tvb now,tvbnow,bttvb 尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表
. W: z) s( `+ y; l/ n7 mtvb now,tvbnow,bttvb9 f1 x- P0 Z6 J7 U

1 X; x2 x$ \* X# GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 可愛 ??   可憐無人愛啊..... tvb now,tvbnow,bttvb$ i. e' p, K* w

8 v* Y& t8 h3 t/ C+ N4 e$ g* R6 jtvb now,tvbnow,bttvbsexy.... 豬扒就有....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T$ e+ q* K! Y! D3 j  Z: }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  r: r* N* `: \" ~  E, {
tvb now,tvbnow,bttvb: i. t' X0 `+ M* l" w
無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 5.39.217.76- B7 {9 }4 K" i2 B% G- K2 x( u

; K3 ?& B& w4 L' S+ U# G" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表
+ _& z4 x, Y7 T" ftvb now,tvbnow,bttvb
7 H5 m, f7 `3 B2 t4 U3 Q公仔箱論壇  W. G& z3 S1 u# b, L( C9 D" [

, Z: Y8 D( g1 l" \無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u! v! |+ l8 Y1 Y/ u

" m8 q/ Q6 N+ |) c5.39.217.76豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% k5 w/ Q- m( d, I4 d& {, K& h6 x7 V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ~& x2 H$ H4 C0 j
爭住愛我 ??  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u( G) ?  v2 a, |* h$ ]# g! O

/ C6 m; C7 H$ ?/ E1 btvb now,tvbnow,bttvb我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既....
5 T6 _# }# i: r( Ctvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A, W+ L" r, n/ U
我就已經好滿足駕喇  :onion14:
) T" j% d: f7 p; X5 e5 gtvb now,tvbnow,bttvb
& O2 h+ X- w$ ?8 c" P+ }) }tvb now,tvbnow,bttvb 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a" @  s: o7 b! e$ V
汶汶好靓女嚄。。。
. w1 n. ^- S$ Q& I2 utvb now,tvbnow,bttvb1 B* d1 X- @0 T3 L5 \2 k
輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表 5.39.217.76" e7 f8 g6 n4 C6 t' n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E% ^( a3 a( ?9 P% J) g- B0 K" O

; x1 S/ P5 v& |% l4 i 爭住愛我 ??  tvb now,tvbnow,bttvb- ]9 {3 ]& `. Y$ h# E: g

, |! y& {. U, ]* a( L) ~- s% [0 Vtvb now,tvbnow,bttvb我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既....
# [2 J& \3 U6 m- F, V( v5.39.217.76
8 l# Y% i* |; R# T我就已經好滿足駕喇  :onion14:公仔箱論壇3 R% M, m0 Q! z. Q3 n& g0 C
公仔箱論壇1 ]: k' o9 w8 N$ f' U) Q
我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 p2 j7 Z! c7 ?% Z6 {! b. ?
5.39.217.76' m* Y! P1 {8 c2 k! p
ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~
2 k+ Q( X, J" v1 J- e  O唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~ 公仔箱論壇/ g! v- J' |( u
仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何