返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數7 R- P# ^! B- I' u
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |# }$ X  O  w% B; c6 v
0 l; |$ b2 w' s$ \- O4 S
唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,0 f" k: h/ l' M) s- ]- y
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
. Y7 e& y. ^; Z; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
0 u. ]7 g- ~! u' y% A5.39.217.76但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
+ q- B- D0 E& `) |# N/ g; J, S, R點算好呀!?
* E7 |$ g& o9 a: ~$ I# H
9 b$ J, u  i. z% i; d你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
# z* ?! p: ^0 c) \- Jtvb now,tvbnow,bttvb說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財tvb now,tvbnow,bttvb/ i6 `+ b- L5 E2 A7 Z, C8 Z
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
1 H  v. M. ?% n: n$ \; U7 E5.39.217.76
( H" y0 }) c, T. y/ k* {( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...! T- }  F$ Y# D4 L, V+ B
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
公仔箱論壇+ ^* ?5 Q# L: x$ `  r! s  _( h

0 `7 k5 q" }) w( m. |) S& x% s唔好話騙, 係應得既。5 J2 w& B, b7 u6 x
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
( {# p3 ?9 a( j0 v! B) u" ]; u( E
公仔箱論壇* E) F# H6 P8 Z0 S, Y  K
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...5.39.217.76  B0 d" Z$ ?; o" G) h+ K, J5 {6 Q! s

* w# n1 `$ }! l5 {公仔箱論壇唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
- j% A8 R8 _1 i7 N! P9 C2 K3 o9 O4 U1 s宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...tvb now,tvbnow,bttvb8 n* F8 b1 v) T$ P4 Y  C9 `) I
幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
3 v1 b. \, W5 @$ R1 e唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
- @6 L/ h, F4 gtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
1 [2 y+ x, N! M7 D* _) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 x7 Y7 n0 K# M& I0 F
TVB 1184983887 元 ; q! _3 t# o6 I9 q- T9 a
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,
* [+ S' H/ a  f) q一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....公仔箱論壇6 a; [0 m' |  N' Y$ V+ w: M+ |
公仔箱論壇4 k- B; U5 N# v' j8 b7 m
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....
0 t$ j5 m% o  E: ]" f2 T+ I
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
' w! D8 H/ ?0 }9 R( F* r$ K$ [- Ctvb now,tvbnow,bttvbMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W5 I7 T! u0 [; u1 R2 f* O! I  Y

% D8 \+ D+ `$ ?/ m" Dtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

8 T8 k' z; Z- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. k8 n3 Z1 T, X/ l. w& y
三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....