返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
  u) E$ o( L7 j' H( wtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
" O4 L' S  S* ]7 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _8 b5 R8 a7 F1 c# _
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,9 ?& I1 i# ~$ b8 y9 j
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
  p3 T. t- A) h  k$ _' c公仔箱論壇將功補過算係唔話得囉....
# m! }3 O$ `# v' R) ]. t# c7 K/ P金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
2 n& p) U' _3 M- p# k1 i: t, _& K公仔箱論壇E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
. ?$ N1 n- t6 X3 ]tvb now,tvbnow,bttvb
3 J/ {7 C! t/ i  ?) I1 M8 S5.39.217.76哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,公仔箱論壇! g$ M6 G% p5 {' n: H+ m
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,公仔箱論壇( W& L  r9 f# s7 _
版主唔出手相信其他會員都會出聲....) y+ m# b7 _, s9 R9 T

0 s& J. s8 v- a% W+ B  A原來,貓兄的確幾活躍水區,
8 h4 p4 S2 q  k) c9 |+ D8 J+ Q" H我按住佢個簽名檔一搵就搵到,tvb now,tvbnow,bttvb# W5 y" D1 p4 `( Q
一個帖去到2200幾頁....犀利..
! R  Y- _9 T6 F' I$ T# k公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, \8 f: v5 f8 u! N% ?5 }/ ^
睇落唔使送分比貓兄 ...2 W- y! i5 N) N; [. r7 v; h3 r
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓& W$ o7 e' \* p, F0 ]; C) l$ S1 N6 Y
自從他過佐身我就吾養了
  g+ s# w/ n" l: E* Y5.39.217.76睇住佢離我而去的痛吾想有第二次2 L7 ~9 A( U: ^  W& A% ]
突然變佐呢D同劇集無關的話題tvb now,tvbnow,bttvb9 x1 j/ ~  S+ D4 l0 A. F/ I
財神版吾好扣我分
' C- n! c6 A- S/ E( Glhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A3 R. f+ c) W9 n; l8 o# o  S
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
- K: d4 u2 z7 m; W1 D2 l- u5.39.217.765.39.217.767 l4 h1 H' D/ m7 B  J# a
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }7 d: ?; L7 r5 q
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
  V' {$ H% v# p5 r0 o6 f6 J: {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ ~) c9 {9 @+ T1 p' c
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,3 G* x5 {' c5 g9 v% {3 p2 @# W! e
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
  j2 Q6 }3 e" a4 L1 ]5.39.217.76
, z( ]' {9 ~; j( [5.39.217.76點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
4 Z" q* p7 Z# }+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
) W+ n  l# I" S9 k2 c$ U3 L5 n( l! Rtvb now,tvbnow,bttvb不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....tvb now,tvbnow,bttvb8 {; N8 k' L4 V9 f3 a. b5 _8 o# z
分 ..., ^" }5 L( `+ T- F; ?
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙