返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩) }, ^! a& k2 ^5 c! ]4 n/ n
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
tvb now,tvbnow,bttvb8 k1 O; Z' \2 C' V% D; k5 n# i

# {" z; q1 _( i! G, V$ d  }9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
, F7 o# @/ J) `* G, O5.39.217.76不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
; n' J! q) K# n7 D3 U' o) H! ?% U將功補過算係唔話得囉....
% P8 t& P% u( j0 c% g' W0 P5.39.217.76金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
' L  y( n/ g, G* P
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
. T5 x1 u/ @6 J0 K- a+ \9 j$ E2 d8 v, N9 u1 }2 T
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
7 w: a7 j( t5 h* O$ L" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
1 W- }5 C4 m2 F版主唔出手相信其他會員都會出聲....公仔箱論壇" w6 i- @+ @1 u! @' Q

2 i* _) H6 Q9 M1 K% rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來,貓兄的確幾活躍水區,
" Y8 Z" R: Y* ]7 u3 \$ ~  `公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
. Z: b; {( \$ n6 Z一個帖去到2200幾頁....犀利..5.39.217.76: J8 h4 K2 u' H( @5 G+ b
9 K7 c) E6 {9 R! M, \% R9 j- z! N5 f
睇落唔使送分比貓兄 ...5.39.217.76& \8 q  e  C" b$ {4 Q! k
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
% `9 a$ c) d- ~# F7 y' E% L自從他過佐身我就吾養了
1 m/ C- l3 ]8 M4 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇住佢離我而去的痛吾想有第二次tvb now,tvbnow,bttvb7 q2 {( n0 ?4 i- d; V* e+ ^2 B. l
突然變佐呢D同劇集無關的話題
3 T7 J$ ~/ s/ j9 y9 e1 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。財神版吾好扣我分
3 ]. h3 t; o* }" Alhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
9 G8 J; {8 B* {) F9 T) PCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
公仔箱論壇- r/ W/ @; j4 N4 ~, }: F& @5 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U( G8 e3 f4 E, Z( U
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
4 r* V- I& V6 c- `% H" g( lpknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
8 s! Z4 i$ B' ]2 T) n! W
: r+ v& Q( d6 h. _. F5 w1 |: |
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [1 e+ O% E9 X- I9 p$ g
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...公仔箱論壇. t6 I- j  h# a4 _0 h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w/ W  D! Z, m. M: i# ?
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,tvb now,tvbnow,bttvb  Z$ n% U& s, z3 D
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....公仔箱論壇1 I$ N& p* K! h: Q
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f& V/ Y3 J# m# u8 w
分 ...$ X8 R) v4 ]! L3 \1 B, l
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙