返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩tvb now,tvbnow,bttvb" R  {/ e  I; i! F1 ~( |$ q' q, Q
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
' Q; f5 P, Z" J9 D% h' o) P5 Y' S5 P- \/ l: t/ _; P. U
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
/ O6 l& z. x! b: w$ ]: j不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k( l0 O4 y& j6 V; S
將功補過算係唔話得囉....
$ v' c. u# ~4 c' o/ T金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
( O8 R: I3 Y) e7 O% H2 |E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
公仔箱論壇9 B! R1 |. A7 {

4 q- L, Y; Z4 ]9 P$ J5 Xtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% O+ u( `. L) Z7 S- X
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,tvb now,tvbnow,bttvb& {1 ?6 x- ^( a
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
* }2 Y  U& f  @公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb8 ?6 N$ f, C$ A; F
原來,貓兄的確幾活躍水區,5.39.217.76; [0 ^7 ^5 B5 Q: D
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
5 n1 a* d( }) Z0 K4 ]/ H一個帖去到2200幾頁....犀利..5.39.217.76- F, v) v& `# F! k+ ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f; t/ ^0 @$ p' F% `. K
睇落唔使送分比貓兄 ...
4 ]( P1 T: b7 |5 i4 q5 K公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓/ J! V" ^6 ~7 b' c% a4 b' ~7 g- E
自從他過佐身我就吾養了公仔箱論壇) Z& M4 s: B: o+ p5 v* R$ {: k% W3 W
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b. m4 a, X  ]# b
突然變佐呢D同劇集無關的話題
- d+ W1 F- e) ]8 R. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。財神版吾好扣我分
: k3 X- q5 W& D. J" i; hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分tvb now,tvbnow,bttvb6 U0 W, A2 A1 b8 \
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
" _- B3 ?+ y. ^* z5.39.217.76
) |  |% r& }' D: v1 `$ q萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。5.39.217.768 y. I9 v/ n/ _
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
( M$ F! |$ U$ a' H. f
1 ^& R9 o6 {$ j" k/ m
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
% \! e  U3 Q7 d% y5.39.217.76版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...5.39.217.76- V3 z/ J; S$ P! C; ?) [4 Z
tvb now,tvbnow,bttvb% F! f5 L8 x2 u) l9 q
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P" M# {. ], A% n  R! I. Y
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ P  X/ T$ j: X
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
) N, I0 b# ~) K' Q, ?/ Q分 ...
! F8 ~( j& L! ?& s公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙