返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
7 @9 \% K! _9 ^- P2 d9 R- L- e9 Mlhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, F8 W; ~$ w3 f6 j! ~% ?* u' U, o

r+ A9 g& y" W- {: |唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,5 j' c* p/ {* L/ ~
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
% _8 k7 ~  `# J7 N) v) t6 K3 y3 f3 c我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,5.39.217.76$ W& I! E" a2 I& g# W7 }  b1 l# ~& q; ]
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?公仔箱論壇$ x0 B; z  N2 A" d, y- l( Y% |5 y
點算好呀!?( b, N% l! z7 E' D) r" q1 n9 u' e
5.39.217.764 R8 f  X/ V9 @6 y
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!5.39.217.76+ n: \, E# W+ b) X6 a( `
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
) X: Q7 E$ |- X" }  }& d5.39.217.76Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
9 m" f; S3 C- U- n7 v4 L( r! C# n$ Stvb now,tvbnow,bttvb
) Z: k- ^) s4 [' [4 ]$ K0 }你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
' o# z9 C: F, h/ m每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
公仔箱論壇8 U8 J4 u. ]- q7 k% s% ?! r( |2 B* N
9 c. J8 L5 v# v* @
唔好話騙, 係應得既。tvb now,tvbnow,bttvb; u# s* r8 A; m8 V( Y* u8 A
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
公仔箱論壇9 I, j5 Q6 S* B1 Q2 q6 v

) D- o3 t# @/ r' {  Q) O哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
/ g( L7 x3 a  Z9 z4 ~公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb+ u; x/ j( m4 U% i) Z
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
! ~1 e+ y/ x4 S宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
! V7 l) }' C1 u/ a% c3 H" J+ utvb now,tvbnow,bttvb幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% g: C$ `6 z8 [3 c1 u- g" w( d3 e1 ^
唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ^' S% Z. o3 H# M' n- S
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
6 h6 B* W% M, |# B9 J; c) W' c
5.39.217.767 E" Y: U6 M6 ^  j
TVB 1184983887 元
+ g8 W7 v" `" E+ q
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,公仔箱論壇) d0 l2 W4 e/ O% V1 w0 s6 z
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
, f# O, O, i  v

. a3 Y8 N) V4 n  L9 C' a- |5.39.217.7650億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....tvb now,tvbnow,bttvb( B8 {9 V8 U6 ]7 f- B
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
6 u1 b  L/ Y8 m9 o7 i4 \8 d公仔箱論壇MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 e7 O7 G! I9 e* Y5 ]

) {% a5 B% R  r! D' Ctvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

, z& Q7 X" y* k; B- s) @0 ~9 r
7 s0 H; G; g0 W9 ~$ E* v9 z三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....