返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
* S  U/ {3 g: l* j9 _公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
$ D+ q8 V3 d) b0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb! A0 Y0 j% E! J" u" K; B2 r0 f4 v
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
$ R! n: Q* F+ A9 [3 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,, A* b% A" n6 H6 q$ Z" |
將功補過算係唔話得囉....5.39.217.76, K# o$ u" O' `$ r
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
6 ?7 c! i# i, ?$ A) q+ R8 R; Etvb now,tvbnow,bttvbE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X+ ~; }8 o' s( Z3 k7 a5 i

/ r2 M8 q. m  \0 X( P# a哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
0 c+ a5 K# g% f/ m5.39.217.76呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
7 q3 N. P, u* I% K1 W  c公仔箱論壇版主唔出手相信其他會員都會出聲....
4 y! r: L+ n9 @6 u- W4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76& f  y- H' O9 A, B
原來,貓兄的確幾活躍水區,公仔箱論壇5 _( V5 g3 X) c# ^
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
+ k# q5 ?. v# Q- e公仔箱論壇一個帖去到2200幾頁....犀利..- R- z1 s2 O: W+ N8 G4 A
& J5 ]2 ?2 K* v, F; {  a$ X% d3 N  l
睇落唔使送分比貓兄 ...
6 g6 f4 e# \: o( D金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
0 C5 o8 y- L, ^3 m自從他過佐身我就吾養了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f. i' Q) D7 Q+ {5 N( ?
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次公仔箱論壇" c; N, g0 U% i( ^
突然變佐呢D同劇集無關的話題
/ c  \8 Q. U8 I5.39.217.76財神版吾好扣我分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f  Y" z, W9 Q) N: l; n: v- Y* p
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: R$ |2 i  u) u+ |+ i
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
2 O) x8 V: I- V# c. T7 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 S; Z! ]& l% S4 ?% h. Q: c7 D0 C萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
) K1 s! ]$ H( O) H3 b+ z( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v& G2 p6 [, B6 m/ J6 }! F  c

: ~: B. r4 o: X+ L0 C: z* }4 I  stvb now,tvbnow,bttvb哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,5.39.217.762 o5 ^+ X* X* E4 k5 b4 t  z
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...0 q0 j# x8 Z$ b" p( j- [

6 o5 o* `2 f: d3 W' ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,tvb now,tvbnow,bttvb. ], S& Q1 r& J1 @/ j7 V6 w
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?8 E+ \0 G$ I2 w1 c' u
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
, e; y* H6 I- d" atvb now,tvbnow,bttvb分 ...5.39.217.76" H% r/ U9 p3 K+ ~8 }. }; |! a: `
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙