返回列表 回復 發帖
又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...
5 P% Q2 _* p3 d% J  h8 m公仔箱論壇分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
. L: F3 k( S4 C# H; S, J2 |8 f公仔箱論壇今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
9 e- g: ]' b# S7 K" \# T# T公仔箱論壇我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
& f9 x. r3 c/ D1 |5 @3 h  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. f7 S5 R5 ?! W  d! b$ k3017668 ...5.39.217.765 n8 u% Q- `  n  G( \( W
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
公仔箱論壇$ W2 Z2 j9 V5 {' g5 Y# g
5.39.217.767 V& d+ A( g2 y0 L' [% N
講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C; l2 R/ X% W, W
tvb now,tvbnow,bttvb+ V( i: `: L1 X. h' ?8 o9 Q
嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,
- v: q/ X" V$ q4 D/ ~講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....9 q6 e: _' q( P' }6 H
純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...5.39.217.76% c" M$ H/ [0 w6 h+ r2 }; G
公仔箱論壇$ Y3 {( f' p# t7 d$ u2 p) }
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...
, ~3 W! c" L/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
5 I* ?3 P" ^9 V% d5 N6 a
, U! p3 ^* e& ?7 N( j公仔箱論壇萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
我都系好細個養過貓5.39.217.76% f+ b5 S1 S- Q; X* p
自從他過佐身我就吾養了
3 V4 t% H1 _% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇住佢離我而去的痛吾想有第二次) Y5 a# l; @7 b$ w0 s
突然變佐呢D同劇集無關的話題
6 U, s1 b3 \7 d" T4 O4 V9 {財神版吾好扣我分
" m5 l5 ~% F  L6 R9 a# B5.39.217.76lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分tvb now,tvbnow,bttvb/ a" ^0 j) U, o& M, t9 w' U5 M
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
  B& r' d7 ^' G4 U5 Q0 k6 C" Stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ B* J1 B1 N4 D2 d
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
# P& s/ ?0 C: Y; w% ?/ C; Q' Apknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
多謝金田兄送份。
1 _! Y- m3 @, Vpknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! b9 e4 I: e" q2 a6 P4 [

: L  H# {/ O4 r% l+ D: c你入嚟打個乞痴都有分送比你...
; M3 {4 G' O& Q( _& j( a+ e3 d$ ]只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ?2 R# S4 g; y! o9 n% i
送多次分又點話呢?
7 N: A  Z' c3 T; T8 J5.39.217.76$ G8 b0 B! k$ E, W" l
今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,
( W  e( M, P' B, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。  D, V9 f, L; w0 K8 e

/ j& {2 z: R/ K* x9 t1 z( C- ?: l...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。

評分次數

• timmaxsing

☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
我唔會扣分...因我都有說離題話題
9 F0 `# a- w$ J1 R, v( w2 H& D* H5.39.217.76timmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
公仔箱論壇; `& k8 H# I+ n

( i/ h. P, f8 K$ J  b2 U6 D* j+ t( s哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
/ e4 c; ~+ J* n版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
7 M' T- l8 T4 p$ Z& y* z2 E* c8 D& b' d, C  A; e
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,公仔箱論壇  t) A; ^' a1 c! z. A+ Y! H
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
; }4 R% U1 E! ~3 x0 e2 ]公仔箱論壇不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
- I, d: Y/ Y8 F# L分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @" L) F  U- U( z/ _
我樂意繼續亂咁派.....^^"
tvb now,tvbnow,bttvb, q  O/ h$ z- X4 K5 p  {3 K

) a1 ^! |# [0 H- L: V5 S7 w  _( f公仔箱論壇哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,5.39.217.76) j7 p0 l1 l: [1 j
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...5.39.217.76# O: W9 r% S% ?& ?" g

9 \' G2 i0 W& i: v/ v3 R' S/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
9 b% O# J/ T; }- ]9 L& R$ }我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
; E! m# @- d8 F7 R5 L# w9 h7 H- l不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
' r' g( I4 Q, _$ D2 q; B9 x# s公仔箱論壇分 ...
3 ^1 L9 G' o8 G# y. a8 Z金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
外星貓E生
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...tvb now,tvbnow,bttvb" B1 P6 \) b# I: \' j7 z
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
  {, ^9 G% e$ J# X+ k" F
$ I0 x6 D8 u) ^% ~0 g公仔箱論壇哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,
, K6 ~5 _5 o+ {" s/ f7 t郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....
% v; R# v: Q# T: y# @. a! ]J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,tvb now,tvbnow,bttvb4 V) p: G4 l" B: @4 w
既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..
: w4 E: y7 V& f1 s6 R5 z; l3 A1 ftvb now,tvbnow,bttvb! k$ w/ h+ M0 v0 T' c0 A
其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,5.39.217.76( g0 E" r. `( z; \0 @) e
一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...
8 B/ g1 a' C- v) }, c% m- T既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...公仔箱論壇& _7 f6 C" m+ d/ N9 z3 _/ s& a3 r
豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~
0 i4 S# q5 J5 Y公仔箱論壇真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
" P' z9 p( u5 ^! A5.39.217.76CC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
5 ?$ x: C. e. v  K) W& J* m

, [4 f9 H; b: V: B8 Y  c- x公仔箱論壇
$ b5 l5 T* {' F" D; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,
* A$ W" v, S5 C贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,公仔箱論壇" ~- a3 l' d/ ?* N% n8 \9 ?
http://www.tvboxnow.com/z_gamelist.php
( f3 Y2 k3 f7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; r/ g) _+ r1 j9 g3 }果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"?? - y2 M5 u' b, w! I) \
我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,5.39.217.76# L# |- J0 a3 t" {! C# O) J
因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,
! t7 V  G  R0 n5 ]& A再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
我想參與,但我還沒有看這部劇
我想參與,但我還沒有看這部劇tvb now,tvbnow,bttvb- m9 h5 N" V9 Q' Z6 S6 }7 n
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
! ?% B  T  l; i

, ^# d' ^' w8 _$ f1 E5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得,一句有誠意的回覆,有分加,...' R% |8 }0 N, |" t
等你睇咗再補返未遲。! f" I2 b4 R( _2 x+ N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大鑊,我在這裡騙財...
% h  D! ]+ `3 ~% ~tvb now,tvbnow,bttvbThank you $$