返回列表 回復 發帖
原帖由 heiter89 於 2008-4-28 06:34 AM 發表 公仔箱論壇, ~/ d; N: F0 x) `$ \0 e/ d% {& l# u

- ^9 v+ v  x8 l公仔箱論壇
& p4 E# [, t+ m0 L6 _* c# n( |- S8 `. d: k6 ]1 m5 k
我以為 那片綠 係男仔Tim。。。
, k1 c5 u3 D2 g. t" Q8 @0 q5.39.217.76" a* P- x( a; N, u1 x
點解呢?
6 O/ f: s* L9 I# O" ^4 p3 Z, o+ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* S5 R3 Y7 q3 Y  E公仔箱論壇我就一路都唔懷疑heiter89 斑斑是boy,除咗係呢度見到heiter89 斑斑,我都係H D zone和F D zone見過heiter89 斑斑了,我都算係斑斑你的忠實Fans了,一係果度見到你個ID,就相當有親切感,不過就少去支持,平時都係去HD 下載TVB資訊節目的種子,FD我註冊唔到,用光明頂群D網友的賬號登錄的...公仔箱論壇8 q- t; W7 _* T9 A/ \

$ B" }8 u; G( B# r1 C; a  rtvb now,tvbnow,bttvb汗,呢度的屏蔽替換功能真的好狠好強大...tvb now,tvbnow,bttvb; a6 j1 E) K/ E. I7 k
6 E+ Y9 n( ]+ G: T  U
我系boy黎噶```
原帖由 那片綠 於 2008-4-28 03:30 PM 發表
' I" f$ j8 ~5 D  Y6 \4 m
9 j. s* X! ~$ N: X0 Q
  P8 ^* N. s( ~7 @9 e/ h7 V) g點解呢? 公仔箱論壇4 H2 Y. l0 ^( R2 d
0 j! F5 b% U) l1 b8 C; {) K
我就一路都唔懷疑heiter89 斑斑是boy,除咗係呢度見到heiter89 斑斑,我都係H D zone和F D zone見過heiter89 斑斑了,我都算係斑斑你的忠實Fans了,一係果度見到你個ID,就相當有親切感,不過就少去支持, ...
5.39.217.76: q- s1 ]1 X5 `$ S

/ P& t; H2 T1 @% _- [公仔箱論壇
3 M. Q9 w1 J$ }- ?+ t, V. o0 I/ z覺得妳個名似男仔名多啲。。。3 }& E$ h, Y( |- e6 |
5.39.217.76: }, W: v* t; F: p5 Z+ }+ N
BTW.我都唔想周圍去post架....當然有啲forum成日去當然想做返D嘢....有啲你唔post人地幫你post又唔注明轉帖當正自己的....upload都要10分鐘或以上...
呢個名係以前我哋兄弟學校文工團演出的一隻舞的名,覺得幾好,就攞嚟用,算係一由開始上網就用,一直用到E+,至少有7,8年了,好有感情...:014: 9 _( S+ s' q9 G: }, @( o
公仔箱論壇' \1 P; n7 z6 S# j5 r
其實我幾贊成上傳資源設置解壓密碼的,雖然解壓時麻煩D,每次解壓時,帶份感恩的心,感激uploda資源人的感情係入邊,幾好架,不過只是我個人咁諗...
& L) Q2 b0 O/ B% K5.39.217.76
& s) y* R5 b" C$ d+ [* o5 e公仔箱論壇加解壓密碼的話,雖然D人post唔注明轉貼,但解壓時就知道邊個了,好像斑斑你之前的解壓密碼"heiter89@tvbnow",或者像nitz大大咁,係文件名度就買廣告,就可以知道係邊個的努力了,也有幫tvbnow宣傳的作用,呵呵,我覺得都幾好啊...公仔箱論壇7 f0 T$ Q0 [1 m* {

" y: `( n7 C% Q9 a, X2 ]: b0 Ytvb now,tvbnow,bttvb係大陸D龜速,想uploda D資源同人哋分享,實在不堪痛苦,像我呢度(2M 電信寬帶,幾部電腦上網)上傳到FS2YOU,20M左右,好少話唔超過10分鐘的,有時成20分鐘,仲要係只上傳一個文件,所以假如要我另post一次的話,好難堅持下去的... - k& `: k& M( _, f. \

7 U2 a7 }1 K6 j好懷念後樂園的saiwaisaiwai大大係呢度的日子,商台的資源幾乎齊晒,後樂園,我就係用代理,都好艱難上到去,時常只能訪問首頁...:onion03:
how bout u
原帖由 nitz 於 2008-4-25 12:22 PM 發表
, ]# y/ \# x; ^6 Z公仔箱論壇3 J  r- T1 d& s7 |
HAHA
  F6 g' s/ k3 `8 b: ]: u; n6 Btvb now,tvbnow,bttvb您之前講俾我知您個名o既由來仲搞笑
: E7 b7 S9 i- G7 ~5 Y# I7 N5 ]公仔箱論壇0 g6 M6 W2 J9 E, ?9 z
有好多好節目架

http://www.myradio.com.hk/
我呢個名自己作架咋....
原帖由 那片綠 於 2008-4-28 12:42 AM 發表
' N/ E# ?* C& M5 O公仔箱論壇I am girl.../ ^4 @6 @" m. i9 f4 S, g

! i" n# T, }( ^" {9 T5 W( s1 o公仔箱論壇我都知nitz大大係女仔 :). [8 `" n/ S% e; P1 B7 \

. L# V# Y$ u, T' r+ E. B6 v9 G9 m+ Ltvb now,tvbnow,bttvb未加入tvbnow之前,我就係其它論壇DL你的資源,次次解壓都要輸入"nitz",填咗成個月,想唔熟都唔得了...公仔箱論壇! P3 J2 H/ x. E$ `# g

$ ?! L, q* H- S/ V% J1 s4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啱一加入,就見到nitz大大果個嚴正聲明&得知是斑斑,所以特別有親切感, ...
7 J; q2 ~, D  U/ T' j
kaka 我都以為您係男仔添
& s% g" \4 S7 N4 R公仔箱論壇我msn, pm您
join me:
http://www.linkbucks.com/referral/15412
原帖由 那片綠 於 2008-4-28 03:30 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  a, T8 f& s, v. I3 P
2 @2 y3 H+ n# \, q7 ^5 N$ l" ?+ Q
公仔箱論壇8 r3 E; h: h3 g9 R
點解呢? 公仔箱論壇! x. y1 F5 }% g2 J  A
5.39.217.76; O4 j' D5 a. g
我就一路都唔懷疑heiter89 斑斑是boy,除咗係呢度見到heiter89 斑斑,我都係H D zone和F D zone見過heiter89 斑斑了,我都算係斑斑你的忠實Fans了,一係果度見到你個ID,就相當有親切感,不過就少去支持, ...
公仔箱論壇. D- U3 s3 k7 W1 w2 x5 w9 @  o
咩叫"屏蔽替換功能"?
join me:
http://www.linkbucks.com/referral/15412
原帖由 heiter89 於 2008-4-29 08:02 AM 發表
; o; P/ N/ b, Q* }3 W* y公仔箱論壇我呢個名自己作架咋....
$ M1 I, g2 q$ a
有無得解ga?
join me:
原帖由 那片綠 於 2008-4-28 09:24 PM 發表 5.39.217.76- S3 R4 M4 s2 m0 H* ~
呢個名係以前我哋兄弟學校文工團演出的一隻舞的名,覺得幾好,就攞嚟用,算係一由開始上網就用,一直用到E+,至少有7,8年了,好有感情...:014:
" d! h+ n! M4 d. F) {3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 z6 m, Y6 R" G其實我幾贊成上傳資源設置解壓密碼的,雖然解壓時麻煩D,每次解壓時,帶份感恩 ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! |1 Y9 w2 `( Q' t0 K' \7 c, {
saiwaisaiwai 實在post得太多....
' [) c/ {8 y/ O/ E公仔箱論壇我一定無咁好心機! b  b7 S  H9 K
黎緊佢好似放24日假溫書5.39.217.76, f- ]4 Q! S% g" |5 r! q& q
後樂園個超版同我講好頭痕 hahaaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x* P7 y, l  V0 `8 |$ n+ y
都無人得閑幫佢post
join me:
wa..男仔真係多過女仔好多wor
join me:
我係大男人。。。
# z4 L' I- j" E& [公仔箱論壇支持下投票先
原帖由 admin 於 2008-4-29 12:53 PM 發表 5.39.217.76! a, `' n  G+ S7 k
我係大男人。。。 1 U* J3 h9 U) T5 j! E3 {
支持下投票先
6 w5 m% \' e& o$ |
我都未見過admin張相相
join me:
唔知你男定女