返回列表 回復 發帖
因為他製作的東西不比TxB.好太多
! ~, k4 R8 @1 V$ {, }) x0 y& j4 U5.39.217.76Pedestrian_A 發表於 2015-3-18 03:47 AM
其實如果不是被打壓無得領牌
# i5 Z$ |7 B6 Y3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅

評分次數

• timmaxsing

條骨都無佐lu
其實如果不是被打壓無得領牌5.39.217.764 l  |" V4 N+ r: ^$ l, Z1 b2 d
大家一齊用免費頻道,都未必不能形成競爭嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z6 f1 |: S) t' v$ D& e
lhy92725 發表於 2015-3-20 10:01 PM
另一個ATV
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅
條骨都無佐lu
又吾至於嘅,D劇唔系話完全無質素嘅
9 ^: o$ D* `, qlhy92725 發表於 2015-3-21 10:19 PM
香港人不懂如何轉台
香港人不懂如何轉台9 b$ G6 N+ g9 N) d1 n8 c' T0 `
Pedestrian_A 發表於 2015-3-22 03:30 AM
  ?3 D4 \6 x, P3 n0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。

評分次數

• timmaxsing

我等緊做完一起睇,睇介紹系唔錯
條骨都無佐lu
: k" r( i1 J+ P5 A0 t. t5.39.217.76另一個角度睇,D人忠心不二 我就邊個節目好睇就睇邊個。有套叫《導火新聞線》唔知路人甲大哥、猫姐有冇收睇,聽聞唔錯。# _( b$ J3 p4 b  ~* C  k; P
mnb1123 發表於 2015-3-22 09:25 AM
想看但下星期開始忙
《導火新聞線》 算周家怡代表作吧?
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........
0 |/ p( O: i& z* N- A5.39.217.76timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
Busy this weekend and will go traveling after Easter...  
- f& Z( |9 `  |- E, jPedestrian_A 發表於 2015-3-26 04:45 AM
You Travel ... with me to open the discussion about the article?
《導火新聞線》好像唔錯喎,我到找資料守候開帖比大家討論下及玩活動先.........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 N4 a& A; n; ~' o5 [3 t  ?
timmaxsing 發表於 2015-3-26 04:32 AM
! [' n1 B# [2 u. V8 d4 I/ K公仔箱論壇5.39.217.76$ |- D( V6 p3 f3 k; h  I8 i2 J
幸苦晒J神!
You Travel ... with me to open the discussion about the article?
& W3 v$ z2 |  S5 z4 l' V, r) l0 ztimmaxsing 發表於 2015-3-26 05:00 AM
是一個傳統每次我去旅行,你派獎金
睇評論話周家怡做得好好,DL咗12集仲未睇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k; A' R) r+ }3 |" A" z) {
mnb1123 發表於 2015-3-26 01:47 AM
4 P, u: J" \/ K我空間下載吾到,要等文武兄一次過比百度盤我先下到
- S5 ?8 L* U- c+ c1 z% _. Z& E3 Z所以要遲D做完曬先開始睇
條骨都無佐lu