返回列表 回復 發帖
14# BlAckCaTinA / Q) y( h7 ]1 w. ?/ c
呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
14# BlAckCaTinA
7 Z1 x9 }6 x2 V- @' N呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
6 D6 |- q/ N! Q6 ]4 Q張啓剛 發表於 2014-12-21 12:48 AM
* K! e! e/ S9 m' _1 R這兩天的消息
留下了....足跡...((好大-0-
tvb now,tvbnow,bttvb3 T/ h' [) o( ]6 o3 W7 V4 [
公仔箱論壇5 O7 [. P  [: Y2 F# ^5 L0 ~& }
有~當然有
7 I6 x+ w3 E  A唔比你
  a- t! n0 l1 P" G8 E+ c6 l$ ^BlAckCaTinA 發表於 2014-12-20 08:14 PM
車~~~咁神秘~
17# BlAckCaTinA / A% h! f3 q' W4 H4 P8 h; U
我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
ee....又靚女左喎..
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
美容業,工求人啦
17# BlAckCaTinA 5.39.217.76; [! `& F2 Y* H5 m9 W% j! f# {! M
我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
) T# S0 c4 _. ?# `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。張啓剛 發表於 2014-12-24 12:13 AM
/ t- U( C' E0 \
公仔箱論壇( v8 l1 }+ T4 ~% R* r8 y
美容業,工求人啦
9 r7 k( `* K# PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。greedybirdhk 發表於 2014-12-24 08:44 PM
1 m) c( F0 R1 F* @- |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ r' p3 a# K( e6 c5 `/ a
最後無消息5.39.217.76/ k  O: Z9 X) ~7 A
找多幾份
車~~~咁神秘~
6 G' m" X+ |) ?/ J: e車仔1030 發表於 2014-12-23 07:03 PM
5.39.217.76% {" B$ w2 H' v& h7 _, W9 K+ `

$ S4 R1 h! [: v. N1 X5 z5.39.217.76呵呵公仔箱論壇0 \& s: u& `3 x, b* p
加QQ就得XD
ee....又靚女左喎..
; b) q" i+ X( J  Z7 u, E0 V# TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bill_mc520 發表於 2014-12-24 01:40 PM
多謝
22# BlAckCaTinA tvb now,tvbnow,bttvb; H; p( D0 i! J$ o. h$ S# h
add oil
宜家通常都係工求人tvb now,tvbnow,bttvb7 r4 A; a: s! ?6 P; q
BTW, 你想係邊區返工?
宜家通常都係工求人
; V; Y* i+ Z- S5 j2 C1 i公仔箱論壇BTW, 你想係邊區返工?
7 ]/ a- S2 H$ C- U4 h+ Shumanice 發表於 2014-12-31 02:09 PM
+ u3 b1 I2 F: ~& c$ ~. f公仔箱論壇九龍><
22# BlAckCaTinA
0 v& Y  r) q5 t. Q: mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。add oil5.39.217.76  c- }" m% B+ a; c0 U( W9 O
張啓剛 發表於 2014-12-31 12:30 AM
/ O' T( R; ?9 y/ j/ ^5 a" w, |0 v; ^5.39.217.76
* q" O4 O5 G8 g; U. r1 l2 {; `YES SIR
其實睇你自己想係咩方向做NA..
( z1 f) k2 d2 p% A! v$ OSALES就工時長不過有BONUS..
& G6 C) H4 r$ J/ {# p& q" Q2 i飲食就係我決定呢世都唔會諗既工種
4 R6 p9 {, x4 {0 i- N" \4 t: o公仔箱論壇如果冇咩特別又想穩定既..有些少學歷可以諗下大公司文職& T. {3 ]+ P- v% T, v
學歷爭D既可以諗下一D普通既文員助理~
+ ^( w) V# O! M0 q0 }5.39.217.768 x  H' F2 f9 l8 d/ s; y
我自己就做PCCW 既 家居電話/ 寬頻 維修..應該你唔會有興趣..HAAHA
要求不過高的話,求其都大把工啦。