返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ H( F+ l: I9 ?4 ~
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:
& [& q7 z. P- J( etvb now,tvbnow,bttvb猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...
+ J( w. q% Z/ `  v% o- X( H* ?mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
' u. G$ k0 E; I5.39.217.76Pedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
5.39.217.76- a% g5 `/ p$ x  h
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清
0 f9 i3 W- _; D" B5 W公仔箱論壇雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀公仔箱論壇2 s# G+ S" T3 `8 `" ^
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生公仔箱論壇" i/ M: y0 y" g
Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
5 R9 Q6 ~  `( D/ R+ x

; E- j! I7 Y; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
- o& T; Y5 }4 J: J! O5.39.217.76# Z: [( v# u9 S* l) A$ L( b0 s

% i4 P+ {, T; H( n) A6 Y公仔箱論壇quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S% Y, j+ A5 l4 k' S
文武兄幾時返黎呢
( K* k$ g: t" q1 F, E2 klhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]tvb now,tvbnow,bttvb. l5 e2 E! n* G, m6 R
& ]# z- U6 a  ~
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
! j/ C$ U5 z; E! {% V" m( |; r. k0 R0 m; U1 o8 a, H& T7 E; Y
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。
# w! Q$ S2 }# ~; j7 ]) y公仔箱論壇6 W/ I9 o# p3 ?2 o- |, I  W) q
tvb now,tvbnow,bttvb( f. }$ J! I9 D& B
quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
$ H8 T% Q' ~  J. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。文武兄幾時返黎呢
4 L, q4 ~; h/ `& [5.39.217.76lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...
! V; `: e# K* u+ c  ]( F& CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。1 t( `, \; \7 k5 L3 x# q

9 i% Y" J: B1 e, O4 h5.39.217.76是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~