返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
+ w) V/ }# @  T0 S6 m! [大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
3 p& ^! T' m! U+ \# j9 ?
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。5.39.217.76! [2 G! f' J  r& R; w
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. ~- O+ o5 Q* n/ I公仔箱論壇
; f) e4 K! u/ L3 Z* v7 j2 o5.39.217.76真係?呢個會好啲嗎?
8 n( @8 u+ @- F( g+ ?5.39.217.762974113
1 T( [/ b* |+ ^leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
公仔箱論壇$ c" K9 x. s3 }1 X; P" y" i
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
1 e& l7 e/ x/ s( W0 i, f+ o5 G5.39.217.76胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
, f! `$ T* d% Y3 V2 x3 ^( e2 w1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29748655.39.217.76- [) G3 [6 a$ @6 r6 I# ?5 `
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
7 [* L2 M" q; m  \+ i1 R# O$ s
4 _/ I) ?/ L+ `" U9 j$ g$ K
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
+ W3 f. w( e  N: B/ j( b4 O) E% o
5.39.217.76; S% e! h' V( C' ^& m
5.39.217.76: N, ?- n* z! D: \- g- x
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
$ x* W* ?, `& C( Y/ W5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
* B5 O$ o- ]: S- l

# q& s  S# V2 `, w( _" n5.39.217.76
; y% D- S6 F; |) ?" P5.39.217.76
% L6 B2 B& R" [0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U; {' G" _" R( j
$ S. @5 {$ [% E+ L

{, P6 M: g9 X2 J& M5 @
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 ( E8 w: t7 L, |1 f& U
5.39.217.76) K5 G8 M6 A  _* c& N8 z0 I
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
( L. j# n7 p- L; j) iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ z2 H' _! u! x, m; F
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
) G$ e9 T8 Q+ I5 d9 E5 c* [$ ^tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
) R  N5 C" k% _2 y* u
$ B) h1 A4 |, i髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
0 G2 }1 L$ D, ^( y$ `5.39.217.76
5.39.217.76) Q" ^3 \4 U& [' z* b$ Q* z
8 H" ^7 D4 v# F, ], L7 V
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb; \( r+ _7 c! p8 J* |0 w) V- v
2975667$ D4 W; @% n: T2 j( _/ J' K
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
0 r4 ~7 I$ A* Y* x3 f公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H  W- }) [4 [# P6 E+ Y5 P, A  M
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
: [& g1 x/ P- @' k5.39.217.76明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
$ e2 @6 X5 |5 y中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o5 r2 G: J* y7 S

7 M" H; B: q( J, E3 p0 i2975628* L/ E! W# Y$ m4 R7 u9 F, t! n# S
5.39.217.766 \. ^" r3 Z! g& q4 S
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
: E  Z! a3 r8 x" P/ O2975671& _- D1 G2 b( K. h
' e3 T- P/ j& z$ O( v+ Wtvb now,tvbnow,bttvb
3 O6 Q) j1 N0 S1 J, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
" u4 @% O9 e  G; g$ S: `- f4 @3 R- ^" ?( _+ P8 a$ F
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
$ s& W; L7 U0 x! A5.39.217.7629756465.39.217.769 F: `0 i1 T1 q" t+ W
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
公仔箱論壇1 [# r* c5 R: Q, {( d# x+ J

, Y  L* t  m: v2 @4 P0 g$ T袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
+ l5 A( [; C* L8 N5.39.217.767 G3 q" E! ?4 M$ {# Y9 N1 e! |
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?, i/ j. j6 D8 E. b$ E6 f
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
9 d; ^' l% }; w
5.39.217.76: ]8 W6 O3 ?% O6 K! @8 V

7 C2 A: C/ W) ?" q髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,4 {! g" _* g. [! P
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

5.39.217.76; p& I6 n0 e% P9 |. D# l8 \! t

3 a  e0 t- E3 Z( ~) Z/ q6 w我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
8 u0 n, P' m# m* L5 H大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
6 F( e; J" Q7 r- X' t! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
( R/ m  K- G. {5 T  D6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb& k' a" T1 S( \

( l8 ?: h' U( N; F) Z公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n1 x  k" ]0 i) A' t* P+ Z, V
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...公仔箱論壇' f- q* ]4 h% ~* I
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w0 N3 c- s/ W) _2 q7 m# X$ @
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。( F4 y/ r9 ^" Q0 i
5.39.217.76- z# Q* |9 \" ]6 e8 y3 f, J
! l6 K: `; t+ B/ w8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M# O  }! |0 H; [' v7 y" G0 `5 b
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??0 p, F0 h$ o, f7 D
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
4 D4 N, ]2 A$ B- l( r" I# z5.39.217.76袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
3 F7 M' W; z, \tvb now,tvbnow,bttvb9 v; P4 c/ n5 D9 i
又有得睇李佳芯,開心。5 q- V( k1 Y4 J* `) ]

/ X% ]" j. J" Y$ `2 B+ J公仔箱論壇
2 Z2 w. s' _6 N& @公仔箱論壇