返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
( t& o, L& X# q0 e" c' wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u/ W1 Y% I& v1 q$ f' C+ n
29798525.39.217.76) v3 F5 Y6 C& }( Q0 k
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
1 x( v# P* K( ]* [公仔箱論壇
/ g* S* @/ f1 S& J& w2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...
( Z$ W: X) w% n$ r
+ G! W  j* X! n$ u" F公仔箱論壇唔似地球人...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# {" J# W3 W: p
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
7 u" [" {9 }% t' z7 U' H即係呢隻囉。5.39.217.76' s6 G& Q* Q% O' y
5.39.217.76- U$ @. _# A" Z, B+ F% p! j% W' C8 f
5.39.217.76% P5 L+ s6 }% G1 E. n
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb0 N* w" M8 ~3 m, c3 F" }
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: Y4 o8 l2 H$ P9 ntvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。
6 U; c& r$ F/ w7 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; y) P8 k! S4 e" W1 N
29805005.39.217.76' h' F0 w% C) u% [+ O. ?4 V
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
2 S0 K& N$ m3 {$ R( j( x公仔箱論壇我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
! f& [$ I. G* x+ k: B) Itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
% Y) K+ z& n% S% C8 p0 w

5 s1 a4 {3 i& h! P8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
. `7 O8 r! T# f: R8 N) T" k6 u公仔箱論壇5.39.217.76! g$ i& H; @! Z5 a7 o3 }
% Z( ]$ l) W0 f& X& s9 R5.39.217.76
# |  H5 y# z# _1 ]( S4 X& N6 b4 B- P幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇* M1 J9 A* P" E& ]: j9 I# v$ U
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
& D3 Y3 R( @2 W

7 N; H9 h- J9 H係呢。公仔箱論壇2 E5 I. U$ o3 Z$ P9 c7 W
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
公仔箱論壇$ `, E# _! A0 I" J7 a
( R6 g; ]# N0 Y* O7 V
細佬同大家按圖索驥吖。5.39.217.760 E0 `( B) r5 \& A- u
公仔箱論壇) m1 r+ H3 ]  M' D7 R( T5 S
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
5.39.217.76# h6 a$ L# c* D
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
% W; t" Y! J) d- @6 `
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
& T! r5 F! [5 C9 d8 O! ?' btvb now,tvbnow,bttvb因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K$ z2 D: M" y9 l: Q
tvb now,tvbnow,bttvb) q/ m5 n: Y9 `% K9 o( h0 x! ~
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
1 j7 ?& L+ k; y0 A) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, \5 q; ^2 B  |2 i; Y
似新疆少數民族女仔
5.39.217.76, t; S  }6 A, P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" i8 i+ ^; L& I( I6 m% c& w
係呢。
6 T' m% H& h; P4 w& A啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。' _' S6 P. j& M( J% E( B( b: ?
5.39.217.76# w. }1 F) _! K" f) W) K
細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! o# I( T- Q& F8 G( D9 }
29809765.39.217.769 Z3 d/ U0 Q4 }, ~, z3 V5 o
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& m& t1 B9 ?( P: h! d. @: y
. Q- n& K% x7 M
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
, _: m( a& Y# M+ R* Y2 p* N6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似新疆少數民族女仔; y- Q* ]$ R/ E6 ?4 X
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
; {% H! B3 |7 \4 u6 r( [/ ]3 J: H

1 [3 a9 a8 \4 T/ q# }. ?mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
% n) s0 X: C4 f  v0 J
& w$ O, O5 E8 O, m6 n5.39.217.76mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
2 [9 y' q/ p/ Q" O9 d( ^' N大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: i7 M* w& y: m7 h6 ^$ a* a* w
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 V' I- R- w% r2 v2 p公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ]9 D* c8 b5 Q/ ~- ~, [; I5 L' J
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
* c9 H1 T- j2 _. \+ Etvb now,tvbnow,bttvb
# M; L2 V0 E/ h2 ], b- g" r因為佢地兩個對眼神似人
/ M; D5 f3 Q1 l2 @# ^  g: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ g: p' Y+ k1 o( Q- J; X/ C$ S因為佢地兩個對眼神似人
$ @; b! L% `; H% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
$ N# z+ ~) B, j5 b: b: d( U2 U- _tvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
  D; G8 o3 L" {hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
; _% Z, R1 [3 d0 P公仔箱論壇5.39.217.76" E2 ]6 V5 U9 r7 P* T- r
公仔箱論壇* T" J5 _& U3 ?, J- a* t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J1 N: F3 R# B3 g; l; P) w
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
' ~0 m6 z+ Y( Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
/ a: ~7 X* k& r/ N  Z1 ?5 L3 x2 r公仔箱論壇有啲真係「騎厘」到呢.....& ^7 r% G$ g& b5 H) [8 ^- v4 k
. Q, R7 [, `1 {( i2 h, Y+ @, R
今年個三位都唔知點形容。
2 }& H+ X! G, f2 c5.39.217.76寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「tvb now,tvbnow,bttvb$ c3 G& ~4 m* D: o2 _6 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _6 e2 {# ?6 P& S
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
0 i( r, z8 @' j2 [6 d* qhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...tvb now,tvbnow,bttvb  G3 H, h# v: `# T7 j
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
+ |/ D* Z' r% X, |$ ?公仔箱論壇係呀,由第11集開始追都冇損失。