返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, P" L9 }1 @4 u# u+ ?
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U6 ^& D; q9 i# t: a. d
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。公仔箱論壇; ~( T. ~9 M6 Q6 K: h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 |" |' V- F  R5.39.217.76& y5 J/ e$ t- ~* J9 G
真係?呢個會好啲嗎?
! @- `$ B& v# T) Z6 ]9 J, s公仔箱論壇2974113
3 i( _5 S0 h2 k( D8 \5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
* I7 X/ P' u' r/ P5.39.217.76我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
5 d1 X7 p5 O: c+ f6 q7 V" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。; F) `: q  E) C0 w. t0 \) B! W! u, R
4 i8 F& ^7 ]9 U- a% s: }5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
, o4 y0 I- o" v+ ~* i
6 U& S4 R3 v9 T$ q總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
% H/ K$ F% G) o# l7 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 p& F# U1 T* N! s9 ~
7 w; ^, }- Y  Z4 Q

+ t* {" N$ |- |" _5 C/ j. |* itvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
- T6 B2 ~2 G: |1 @2 x* b0 s1 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
5 l3 @9 S; h; S公仔箱論壇
3 G0 x$ Z( W( f  ttvb now,tvbnow,bttvb
  Y8 a/ _, P$ x# N; K6 c: Ttvb now,tvbnow,bttvb0 p0 |8 `6 K  a. z$ N9 q
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。5.39.217.76  g/ ?- s3 o) P2 S( a- ~* A
; L7 ~* V# d, I9 ]8 |( V  [! u

# u: F1 m- c5 _& m; J4 rtvb now,tvbnow,bttvb
8 @5 j8 j% {; X- P" O5.39.217.76
2 X# D# R% k2 u# r& r" n公仔箱論壇好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
3 w0 ?# j1 L; B+ {. R+ i$ S8 D2 k5.39.217.76
' }% t2 Z- E* A" A( T我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
; n$ E1 `9 c8 u  F! m5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
公仔箱論壇1 _) Q" M, ^8 j$ Y2 u! E

1 u( J4 H7 T" S5.39.217.76髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
1 {* P  m) ^0 h
  z! G, t/ d8 c6 d. P  F

8 s" o+ |: E; c5 K8 O髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w. r  q: }, K' J& Z
29756675.39.217.76+ [* ~+ p1 `- k4 q) G( N) O
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: E& J  X* G7 ^! I/ F

8 w; w# k( G) [; n: k. Q$ i5.39.217.76傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...: C: L6 E9 S8 p- H5 j
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
2 O; c2 c! y; G( }6 c公仔箱論壇中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
2 T( T  P1 e+ O- @/ t公仔箱論壇
, V1 E% M$ e8 \$ htvb now,tvbnow,bttvb2975628
: c3 c- r( ^$ }3 i, g+ m) dtvb now,tvbnow,bttvb
5 {. V( }; O9 d9 u1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
$ i) ^3 i4 z/ `0 vtvb now,tvbnow,bttvb2975671
4 G( t+ D; G1 I# j2975672
+ c0 E% \# X8 E. {
% _4 O& _2 f6 U$ lleekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
3 x( d3 W. [# g8 Q公仔箱論壇
; R1 O0 E/ o- M8 W公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。6 F) J% U9 X, H* d& q/ k) X* C
29756465.39.217.763 A/ T: T8 Y4 C
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
% |6 i: V: Q/ h) D' b& P公仔箱論壇
  Q! @' v* l" v7 ]+ f1 |9 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
& U# Z  y% p/ u( k/ S$ T: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76" h4 v# U" c) y8 K: r# `$ Y
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?5.39.217.76, V; O8 ?- x7 E: r8 c2 c$ k8 B' W# a
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
  a# b" N. e8 g$ c( Z5.39.217.76 # q% w  D3 N2 `, d0 @6 j
3 i( m: \5 ]$ o, m6 c2 p
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
/ i' w/ @8 a$ X: l2 `- k  o公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

) d  Z: a# a1 E/ L& j8 G( L

$ F+ W* W1 x* n8 G我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
, M$ Y& Z8 l3 Q  w, {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
7 M. a. C5 g% m6 h- J) y2 {; _( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
& f) I& R& \3 Z7 q
5.39.217.767 o% i7 j0 Y5 X- \# F
公仔箱論壇: f- d; i3 X* H$ n& p7 I. t6 s
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,5.39.217.76/ J# F( f( _7 c' e
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
" o& b& k' a% ]: c9 v' m* k* Y5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
6 `) `$ [( T3 o9 M( ]! \3 e2 b公仔箱論壇係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
# s, ^0 f8 A$ m. e4 g5.39.217.76
  q3 I: `! e2 C/ Z( Y/ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, s% }5 _& O" t" B! x/ K6 x5.39.217.76
& X+ z# W! G$ g1 A袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
7 S( X/ g8 u9 Z% z大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
5.39.217.762 ]! a: {2 M1 r7 n' ?
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。" Y: e$ a( v( r

[& e- K2 h0 b5 V7 f2 j2 L! e公仔箱論壇
又有得睇李佳芯,開心。公仔箱論壇' Y0 e. W# R: N% ~: z9 K0 j
- n* d4 C9 p* w8 x8 _' \1 t/ }  i) N
* h) f2 i1 H7 O, Z