返回列表 回復 發帖
! I+ X8 O" \& ~2 S2 Z. S5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb5 `, W6 c! |. G5 c& ]/ F4 P8 z
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。5.39.217.76$ G6 A4 A, z2 \
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
" `0 O& c# c" Y/ w0 s7 f

# P  h! B* {1 ?# ~9 N7 Z5.39.217.76牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」............ I$ Q5 _2 l. L

! R0 o& ?7 [; [- ^' A公仔箱論壇2979278tvb now,tvbnow,bttvb$ E9 K" K4 n. R! ^$ s9 M
. B: x5 w6 e; p0 z) n* c- u4 p7 k
8 }: I& U+ X3 F; Y& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
, E; K  E1 v! L4 \/ o0 k公仔箱論壇
2 F8 s6 C" ^' L% i8 m' I9 t- {公仔箱論壇lamlam賣廣告
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* x. g, Z( D6 c1 |2 J
5.39.217.76  ]9 z) `  q# n9 }
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,: O, n% y+ J3 S% O2 B5 _7 T9 i2 O
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
9 [. a0 X, L* h6 w5.39.217.76一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 p5 `' o, A$ T) ]# ]8 Y$ c
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,5.39.217.766 ]& o2 a. V* [% I9 c. s# ?
...
2 ~* L1 [( X' D9 i金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
% |; `: d1 S4 k7 Q8 n4 [
5.39.217.762 \( N$ R% f1 w4 e4 K
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
  y5 p, [2 Q) G  Z* B1 ]5.39.217.76
/ s8 E1 q2 }7 s5 r# d2 F) i2979866
' f+ G, \! `/ {6 a" P% l+ x, E- X2979865
7 D# h7 r/ F1 s5 X# `1 J. i, EVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
9 f5 y0 X% T4 y9 r, h公仔箱論壇- G. E4 E# u, T: v% r: t7 k* P
297986229798632979864) h# y# w2 ?$ r% Y
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...公仔箱論壇$ y1 l2 S% c6 [% z
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
0 H" s/ Q. _7 J8 Y" r/ o
+ o/ m5 a* X! C* I
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
3 Z" s7 w# g+ Btvb now,tvbnow,bttvb2979882TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C* |# e" Z7 r. I8 Q% \% d
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。5.39.217.760 V# \  X( ^' g4 U( C. Z
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
' u5 S& g3 d% h3 m8 z  o" s5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb. K2 n  k% N3 F) ~, B7 R
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^) w& O6 s8 X/ P8 G* ]
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
  q* q! F3 ?3 m+ S

* M( ?$ i/ s; p! |( ], O公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
5.39.217.769 n# J6 Q/ \) B9 Y  v" k! \
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
" ]. r  e2 K) Z, a3 B( {& Zmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! H' U# d- V, u1 I  R) {- u1 O# [

9 V+ }" q! W0 k7 @3 T/ r. Y5.39.217.76咁得意我都想試下呀
: k% q$ z8 u8 o" e5 V/ n8 T( t% Jtvb now,tvbnow,bttvb
% X0 v# g% o! b9 _/ x' X5.39.217.76係呀?7 F$ A/ O; W: V6 W
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
7 n$ J, s9 j+ x* r- b5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb0 M% F/ ]) H$ O8 X7 J2 O
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
) {3 v" F. W" ]" A; D/ K5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
5.39.217.76; k/ O, f- c7 F! D' G4 H
tvb now,tvbnow,bttvb1 |- m1 K: u) P) V) e
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
2 O0 h# F# H$ W& Y+ o% YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。/ E9 R- a, d/ p
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 l7 v" j4 ^) A2 i# Y
. O0 B8 v  K) ^: c5 I5.39.217.76自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
3 C9 |  T1 J$ A- n  B! A% }, q. W; n. }& j

8 y$ b! ~" \! k# B8 b# i4 \/ Itvb now,tvbnow,bttvb我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
公仔箱論壇+ y: a0 j  I1 z& H" d! `6 p& o# Z
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
5 I& G; P* U6 H& _5 p: V/ ^公仔箱論壇我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
6 g1 f$ W- l# e& [4 q8 _2 x公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
' I1 e9 W; C% P3 Y5.39.217.76
  _7 I3 |) {" L( L你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
8 |3 R7 Q' g/ v! l+ T
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
: c# j  @# v' R- T0 S  n5.39.217.76佢就寫紙俾你
3 s- V2 `- b! t7 B8 o公仔箱論壇p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
9 d% ~4 n( {3 }# |- @mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
% \2 h0 r2 U9 u. B2 J, f, o8 p- ?) Btvb now,tvbnow,bttvb
6 k1 I+ y; k: W; O公仔箱論壇touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
9 @- Q0 U+ s! j
拔心口?
9 P5 [7 I# r" A. p' f( m; f5.39.217.76噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛7 e9 J4 {9 W6 C: N% @: s* e# s
公仔箱論壇. P5 u+ [' _! N) q, U

9 e5 D7 Y3 |: N6 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) }# Z/ p/ {+ y- M尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。5 T9 R1 e  O1 e# p4 x1 |
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
公仔箱論壇+ A6 n  h# G+ `( x

/ m" \6 P! Y$ @$ F0 U2 n1 s5.39.217.76心口當然唔會某地方喇... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J: T  N2 W/ L4 v* _
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y6 C5 w* C5 S( o
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
7 C5 m" a  s  U# ~1 d我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.公仔箱論壇/ c0 m6 r" C# v' ^/ Q" U9 L9 L) s
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...公仔箱論壇2 }! `9 M; J' a  v2 i8 m' L
mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
公仔箱論壇( \8 P! S2 c! D+ V
tvb now,tvbnow,bttvb7 T, |2 v: \9 {6 i, U( \) d
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
8 s# D2 |* l% D公仔箱論壇
6 d3 i& ?; F( N0 p- A# E: K公仔箱論壇2983743
  C$ M( J# S: A1 f1 e公仔箱論壇細佬,我揾到你條頸巾啦。tvb now,tvbnow,bttvb+ D$ |3 O- d/ p0 l
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。
  p( A- g3 R: A( d6 x香港有冇得買呢?( I# j2 w& ~/ m6 T; q4 u' |* {$ @

( {- t, T- g2 w0 k  Xleekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
3 j& `) g! }; s7 Q% ^8 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 b8 X) E* K0 y5 u7 {) `, [6 e
好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人
1 p, `  c3 G" y  d2 p& a/ K2983718
& h. `  e# y$ K2 {7 D馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。
% N( n4 K" }; w) f( y公仔箱論壇+ r( I2 d" G7 I+ ~( K4 n6 C8 J: W' u
5 k1 n. C- D$ ?, p6 xtvb now,tvbnow,bttvb2983720 ...
2 z9 _' K( u9 h4 k8 ~) }; |leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( r- ~7 B% j  x) P+ x! G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q8 h6 n- T0 h' b, H
咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶6 N& I* G$ O  T& S/ a+ t
2985748TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ `- T$ p" r8 g
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?$ m; h. m0 Y: G- |6 I5 o
雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
8 J' m7 \$ H4 o5 v; ]! Q# o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
" ^. f/ B. L6 d% M7 \+ q& V

: V, |/ }1 d0 i2 q6 V5 f9 i$ t5 {lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位