返回列表 回復 發帖
7 L1 @& f7 ^" _& j7 ^, A公仔箱論壇9 f; M- }( D* u8 A4 O
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
: e9 w/ p8 i/ O1 ~! T: H4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ U3 Z3 g. E* Q3 U4 o' h

; L9 i( j/ B, J  H; |tvb now,tvbnow,bttvb話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?) _2 N( g5 f8 a2 j
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 5.39.217.76; I6 A2 j& ?& y5 v# R2 ^

- O* ]4 v. ?# p; l6 d. E公仔箱論壇
公仔箱論壇6 K9 F" ?( x& O8 w
5.39.217.76! [" n! x$ E& G5 R9 a
lamlam賣廣告tvb now,tvbnow,bttvb  _9 Q0 S$ @9 W& X0 w- f1 L& l
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
* R/ H' [- l/ A+ y, V5 @7 o

6 H8 N! ^( z1 a5.39.217.76哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
0 Y, t. M8 `' t9 ]6 A) Y( j細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
8 G5 g! O, n& i! b; M4 o
0 C) _: q( H4 @! `- J" ^公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
' L5 T9 @6 G$ _0 k0 H5.39.217.76
6 ^* p- U) ~8 F# j, ^: m2979866
  ?" M  W; t$ c5.39.217.7629798655 r4 n+ D: S' ?* x, v/ B4 Z9 A0 J6 c
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
/ b0 E  d  t: M; e) W  z: _; v  t公仔箱論壇5.39.217.76! P( X, e% N0 W  i# S; Y8 c
! c  j" J, P- t我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...5.39.217.76/ L- L4 w  ]: ]; G) S
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
. v4 d/ K+ h  }5 S9 h: S
$ d5 |& ?: Y  r我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
公仔箱論壇4 P: Y5 l5 U5 K3 M! O6 O, `
* B' C: J* b8 g$ T; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
% g! i) P4 _6 E' m  b2 x公仔箱論壇細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
5 q- L( O0 U, e- P$ @tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, j$ q" e3 p7 _; }: a( h
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...公仔箱論壇3 m- h0 _/ w/ U. D, S
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
# z% V8 [- M# Q: L4 w' R
$ B( W  D  [8 k! @3 \
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)# j$ s: m0 @' L! z
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S1 w9 g' {8 G
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C5.39.217.76. `8 n! Z2 m6 n9 }1 i
...tvb now,tvbnow,bttvb9 n# Z, n! ]$ a# |# n
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
3 Q5 P& A/ X/ L9 ^, V. Q% |' E如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇  L5 L; r/ T0 ?2 ?# L* g
- n( Q) s; ~$ `% ^: c5 b+ m9 ~3 e
5.39.217.764 e& _8 S, [9 |

6 X/ c- L# O* P; i/ X4 x8 G% z; [; D5.39.217.76我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插tvb now,tvbnow,bttvb# x  v( j/ \4 s4 C2 i0 z
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
  H8 H0 \$ \# ~" Z: g" i( f5.39.217.765.39.217.763 J! x8 S' J# e$ Y2 a
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。5.39.217.76( u1 w5 R- b9 a$ S4 x# z$ J

. l3 H& W# u$ {* e# @2 @+ L公仔箱論壇
5.39.217.765 A( V* r  r% o5 M; B; B
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
# a7 G0 G7 J' D& D* m4 imnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
5 C. c  K) A$ X- E  U0 p/ [- [6 B5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 |* `9 G; u8 H0 z
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇3 T, q. B& v; B* _! X2 `

5 i, A2 ?' i4 |; R& z: e* {8 ?* B' _* U% C& w. f
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
公仔箱論壇7 |. w; }) }, N0 p$ c; Y

: ]7 [4 t0 j7 T2 E4 Y: G, K" H我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!4 `5 F  B7 a, W+ r: |
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' U0 ^2 A4 j; Y6 O4 R' N# S
tvb now,tvbnow,bttvb" b$ v+ L& \- S* M  B+ c
係呀?: I- M1 T3 J; h3 h2 }
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。5.39.217.76% |4 f# y' w2 Z& _

0 E& [, W$ G5 c另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
* S; X% K% l3 h1 O! ^如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐公仔箱論壇& X: A; C; O+ K7 H
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
9 i+ k0 o4 o2 h: y) A" H公仔箱論壇3 l7 M) |  R) o1 Q- y) T
咁得意我都想試下呀
tvb now,tvbnow,bttvb( Z6 Q7 y( I+ }: N4 Y: _; F

: m& {1 L6 i& L" ?& A# x5 Utvb now,tvbnow,bttvb係呀?
  C0 B0 _+ u7 M& h4 {tvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- J0 _! q/ A5 K7 H

8 E0 ]/ k1 s; G. y$ atvb now,tvbnow,bttvb另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
' V+ w, a# p: C( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
5.39.217.76+ }' z% O# D# z

7 k$ v$ r9 q( ~" ^! {# C祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
; T' v+ D" k4 h  G, Rtvb now,tvbnow,bttvb
" y: p  @: y8 ]  y! \. K2 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁得意我都想試下呀
( y+ s5 U$ d2 }  i! ]4 L1 Q1 |大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
8 U5 {& J5 X, N' s% F
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。公仔箱論壇" K( M( N( Z0 o# _* |( Q6 G
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
tvb now,tvbnow,bttvb2 Y! E1 k3 |* T+ e4 u
公仔箱論壇  V: @% a1 I+ |
) x$ N3 ]( m) p8 K8 X3 d5 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。
6 ]- v) Y3 t+ A0 i/ Btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  e# j4 r0 P$ ^# w" ]
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
公仔箱論壇+ h! L  M; a' q! D5 M+ F. X5 D
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
6 F- T4 i4 L& l" @7 h7 E3 b4 i5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
3 a- h0 t. Q0 p# S: t3 E4 ptvb now,tvbnow,bttvb
2 s  {' C/ Q5 k. Y# V3 F, Q係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
tvb now,tvbnow,bttvb! B, C, A6 g: G6 x/ \

6 f1 M+ P$ C6 b- ^$ i. u% H/ v# y係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
( \5 N0 Y7 y' c1 b' S# YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29804922 S1 ^, \8 e& l  J9 R
公仔箱論壇7 u- E- |# ]  y6 t5 e
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
8 W" \* {0 X+ S* |% \leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
4 S4 X% m/ X$ ]! u5 C: V/ u0 Ntvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。tvb now,tvbnow,bttvb0 s9 M2 K, Q2 A: Y8 P+ Y2 ]/ ^9 |
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細