返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
公仔箱論壇7 _1 r+ L2 P* p1 K
) v8 ]7 R) ~& G6 v+ J4 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........公仔箱論壇* F. Y+ Q( u7 `# s) \+ z
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
5 `/ j/ {0 h8 w, ^4 |) Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 X. w, _: D) O6 H+ c
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
& `. k& G) w2 ^" T公仔箱論壇Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
5.39.217.768 n! H) q5 q/ ]/ m5 [+ q6 Y7 t/ E
( H5 I/ B, h# j5 A, }/ i+ B
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
6 g+ Z- [; v4 K, O- s9 k' L; Ktvb now,tvbnow,bttvb唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?5.39.217.76, ^9 ^6 ^* y0 G9 W/ ]5 F: F2 v5 i
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
: D5 O2 U# G& k4 q6 X" H( g' G6 N
5.39.217.760 }1 V& w# {- J# ?1 a. @& g1 ^
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
, w) R! q; l1 M& ?tvb now,tvbnow,bttvb2954355
( G" h" ^* m& X4 s8 ]9 I" }2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。3 M# t+ c; L' F$ w" z& m
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
+ s2 k* A9 M% s8 l係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
5.39.217.768 m  H- h/ g. u; i% F) {

- V, a" M/ R" M" z& Q, Q" V& u& w佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架公仔箱論壇5 U) \- _) F% Y/ Z/ i6 X
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
& F0 o, ^8 I& }  H$ U7 X, i7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E  ~5 ^" N, q5 ~5 @
tvb now,tvbnow,bttvb3 ?) G, H/ N: ], J
咁正! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l% ]1 }7 u. W" D1 `
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5.39.217.769 R7 }: o4 b$ n3 h
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
" p1 f- e" C3 S4 A' lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
5.39.217.765 a: y: ]9 I0 l  [6 M6 e
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
5 @% e  ?! e7 \tvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
1 I" G' d* U% {) B) `公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
& e9 t( K# h; L% DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 E3 O5 T% ?& Q+ Y7 H6 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
tvb now,tvbnow,bttvb0 z1 t0 C& c( ]. J4 p& U4 y
! Y" H5 r6 `; ?; y
2955088* V" B2 F- ^3 _& \. l6 {
咁正!
5 D' T( z( E* `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
) S- g$ N0 _$ C$ Ileekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
) V- g$ q9 l8 T# e- Q6 ]& btvb now,tvbnow,bttvb$ r9 ?- W' B' G  p0 Z( m
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
! @: h. i$ L$ B# q5 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.760 g( `: d) [3 j0 l
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 l2 R2 R/ |* t. g
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t! L/ U# P) F8 M0 m7 D# o. R

3 F- X" f' J* X; h5.39.217.76
公仔箱論壇) J' d# R3 J! @& j8 Q

5 d3 ^# E: ?6 x5 C4 @# G3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業9 N: N- W# B9 Q9 a% @3 S$ c
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
2 K6 O3 [8 n4 d9 z$ v公仔箱論壇
* _+ z$ `" ~) h3 y7 x咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
* Q3 o% b" E+ R4 \$ u$ P: ]& b: S4 ]  G+ ?( ]7 g" m9 u
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

/ H7 h  ]. n- A) o5.39.217.76公仔箱論壇! j- ^# J, `8 I/ a% q% w! D- p

$ a+ H; I9 b' }5 M公仔箱論壇如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e4 K7 C2 k- @# G% I' c

' ^& K2 b1 _" P1 f) S) Q. J8 F, q$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 s+ y! ?  [2 F
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
公仔箱論壇* L$ m6 [- b3 h9 S2 n0 ^

1 M, _3 E7 J' b+ Utvb now,tvbnow,bttvb其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。