返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^8 C$ S# g3 f# Y
2954357tvb now,tvbnow,bttvb' E9 g9 M9 N9 i# [
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........公仔箱論壇- G( L9 ^: U9 S2 R' X3 Z9 m
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
公仔箱論壇" K3 I4 I% ], ]- q0 T3 L1 s+ T; s

7 ^8 P) j- d2 P# V5.39.217.76佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 P( W6 Z+ V  I: X  H% w- X
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
7 \+ @1 W3 E/ {+ O
, O, ?% D6 @# ]6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
* f! n+ N: n5 }* [5.39.217.76唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
) d6 D! v+ y* a; Pleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
5.39.217.762 N  S; C$ H6 y# s# a+ e

* y" Y* A% A, M3 B; r4 l2 p# ?公仔箱論壇話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
公仔箱論壇- {3 j, t0 T( ?$ t: M2 H6 @
) r, h% g9 J/ R- `! Z: h5.39.217.76咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。tvb now,tvbnow,bttvb. T- c; M# E) J# q2 {+ U
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
, l3 X# w8 S8 @3 j& W  v* y
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
6 [) I  x  G% }. @( ?3 G# y" i$ p

; O8 E5 r* a- q; s- a% |/ ?7 f3 D0 U佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
6 v4 k, t& {, O; ?0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
9 o3 Q0 h, ^3 [( C  W, h" H: e5.39.217.765.39.217.764 o0 d$ h& _, ]% }. I/ a

* N. C+ B' [$ L  C! R  ~. A0 |7 B公仔箱論壇咁正! 5.39.217.76( g1 b5 @5 a5 t7 x  `6 K6 J
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5.39.217.76: t$ ^& K& I3 V$ q0 N) n2 V" V
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
8 I$ Y- A  Y2 ^3 O9 w9 Rmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
6 A6 \: O$ F1 c8 p/ ]
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
. `0 h9 M  D+ _6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先5 M* d" @6 O7 D4 x; W2 J
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
1 E) ?; A- ^3 ~# ^+ C$ u; T公仔箱論壇
; Y& ]2 p8 i" tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
: R1 t& J1 S8 @) c( n" ]

( _* E: Q5 ~$ r! {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2955088
) n- I: a& ?+ `咁正! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _% ^& u3 i' l9 z
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
, M* m+ U8 c* }. PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
; F! Y% B$ B+ N: `. [( H2 b; a5.39.217.769 @. m3 u0 z. d4 Y& w$ w4 z4 {
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
9 ?2 H- B2 ^8 f+ V2 m! {$ M  Y. C5.39.217.76公仔箱論壇3 d- b9 z1 Y" R, u* ?! R+ y
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
- F" U. T2 g) Y; ?! U: o4 O9 F同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# N1 C- r* D' s8 S

# L( X6 R- ~6 R1 n: ktvb now,tvbnow,bttvb
5.39.217.76/ h; A$ @% C! m1 Q

( ]$ k$ m" V+ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業  o. R# Q9 k: b/ I8 H
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
$ f" t/ v4 ?& |( m" X8 l2 L公仔箱論壇
  ~2 S" |* |: Q$ }3 u  k咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
5 l  j9 f; ~  X4 Z5.39.217.767 {0 L0 F  l, C6 m
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

4 g0 R, `( `& [) K2 f5.39.217.76' j' d3 l' g" i% e2 ^
5.39.217.76. ]8 z! s& l* z* b- A7 n: S
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?2 c& G% \. G" J* {+ L

2 N) G2 s, g; G& Y* `6 c2 @另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
2 w- C' ^  ]  H" ^" p" t7 {/ Vtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
% U4 l2 K9 E% U- b6 O7 K: utvb now,tvbnow,bttvb
4 _3 @- }5 C' L5.39.217.76其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。