返回列表 回復 發帖
5.39.217.763 K& ?. F. j7 [$ b. {

P% Q6 @, h: G2 p5.39.217.76佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
+ c# u, i; j- ~$ e$ Y; m2 r5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
; E# T% w8 B; Ftvb now,tvbnow,bttvb係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
0 P) V1 V1 f' ^- v8 @" t公仔箱論壇0 y+ x; g" S8 {- J( n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~, h3 `3 y, C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

- y1 [; Q) ^, z我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# ]$ @4 M! I3 U; o1 y& P3 O公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
" E5 e' @! V: `1 n. Bleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 H7 Q. T3 c, J
5.39.217.76* @" T! ^2 S4 v
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
* U2 w# R/ H& H5.39.217.76! l8 s2 L  A% Z5 S" }  Z
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇; X2 W" V$ N0 s( A( o5 D- M
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
) K7 G- h) h( G6 {: W
咁陰功吖?
( I; b9 B! _& O1 V1 D但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 ' H+ V) {) Q% V: h) O- S( J( D% F
# l/ X) q8 R  m# F. ^. S
8 p" L3 }1 O# d% R& {( x/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁陰功吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C7 v) [; F' l
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
1 y; t1 c+ C5 ~! e0 M6 n公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼/ [  u4 M6 P/ i  O3 P, [* L
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
5 i/ w& y1 ^1 U1 c9 j5.39.217.76
# n3 [# Y  v0 r佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
, T4 \9 \6 Y5 G7 Q4 g9 D5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L$ J# c" m  V! E- y- @; P
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
& O! n/ E2 x4 i1 ^公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
+ x  R4 V3 K) |0 m公仔箱論壇20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
. a! L$ f' }$ r! ftvb now,tvbnow,bttvb20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
) n0 E  K3 ?0 v" e  I! L' K+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
0 D: {8 {, l6 Z, qtvb now,tvbnow,bttvb20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
公仔箱論壇6 d' N5 \5 C7 e* g

1 N, ]! ~" i! x5 c- b: R/ Ntvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗) v9 L' T7 W$ ?
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
. P! d) p' _; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
8 G1 x$ _6 y, Z. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
# @& e, E" ^! W% z7 E
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
2 R& r2 @$ m1 K2 x+ Q1 ^tvb now,tvbnow,bttvb但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
4 [$ V0 T# i6 Q/ r" M公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
$ n; Z$ `* |- V% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V& ~+ x8 V9 Q# z- {  H4 `3 M7 O
聽緊電視喇
6 z- t8 M% N# w! D$ C" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
. i$ Z- E8 E; ~5 A9 p, R8 V5 E但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
& M+ L& B& X- A5 F. I  i6 y/ Qleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港