返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 g/ ~# e/ Y" {7 s# Q7 k

& @1 a( |! z$ b0 B' ^# c: e仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
$ s1 ^1 A) q* ~' K$ r公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
' V. b9 B! P$ x! L- p5 i! N0 I公仔箱論壇係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
' f* p* i, P9 F大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
" J+ c: {# I, u- Ntvb now,tvbnow,bttvb我幾驚各位唔明呀.....
3 k) f( G0 t* pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; [& E2 f6 e: b. T4 {- }5 ^5.39.217.76我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀公仔箱論壇* P# b. i) Z1 w* F# v8 I- E
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
- P! C, H6 g! _3 `% i3 h5 Btvb now,tvbnow,bttvb哦,咁諗其他人都明啩。
9 h9 ^- q$ g, @  g7 G, qtvb now,tvbnow,bttvb不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
% L5 z) v; ]8 i: p$ o9 M# iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
: W3 w! B6 p2 a- I$ e6 n$ O6 V" h6 x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ o! h9 p: c5 v  z6 ^4 v) c
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
0 B  G1 Q- v9 tmnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q  X4 d1 _' E
有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半tvb now,tvbnow,bttvb% \9 s2 M! E, b+ @* X* Y- h
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
8 b+ ]: o( g/ _3 x' O" x  ?* G2 F' B5 ?5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
: f5 R5 @% K5 B" R# ]1 _0 i6 w- P
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
, f1 Y. i/ a; D% {* X5 \5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
( m, F4 u( R  s- x  j% @5 ~2 b
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
7 ]. Q( }2 [9 A4 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvb now,tvbnow,bttvb2 t! V! O( y- A+ j2 W8 i
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" {$ G4 n) t  F2 u9 d/ a! t
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
- |1 p* g7 L$ _4 V) @6 ^% n, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L  F+ {, d. @$ i1 B
自食其果
# B* H8 C0 K) b/ {- `7 {大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
- l$ ]% N" n- D+ W6 v- n5.39.217.76係呀,自食其果,好有教育意義架.....
$ [4 A  J( t; _5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb# W1 F2 K! H+ P' F
% y1 j1 Y/ J1 U6 V9 H# @; h0 I* q9 ^3 R; Q
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....5.39.217.76  ?- ~! o9 Z0 x% p8 ^
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
5 U0 C* D8 K+ C# o* `5 ntvb now,tvbnow,bttvb
1 a5 [( a; S1 L- o2 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ A9 Z0 \6 i, y2 _4 m3 J5 c3 }5 y
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
, C1 F# O/ u2 ^2 t4 I- r0 i5.39.217.76& ]4 y+ ]+ F% x- F* ~! A
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
( a, p; m4 C- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% f, _8 u4 d* o2 {0 U" Q% S' b$ ltvb now,tvbnow,bttvb想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...
4 Z+ C3 q& h( O公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
公仔箱論壇: h/ S% c) r: y# j  [/ _" ~' u
" _) g! s" N% q* a) x, G5 `) S
我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d  }" v0 p0 z% ?1 c0 H
至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。2 s+ X8 [* b( Q1 f) `4 M
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z6 i" B# A: e) T3 h. v" |
可以! Y, ]8 h  v( [7 _tvb now,tvbnow,bttvb3 e* R" Z- U' t, r9 X

% q( z4 z! w3 f) W8 o9 T(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
) \( G6 h$ G, m  ?& C, Y- a& X) g會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
# {) f. s3 P& Q6 r% R! n, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
- C& k8 K- b- {tvb now,tvbnow,bttvb6 L$ j* k5 K' o2 d. b% ~! u
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...