返回列表 回復 發帖
; G1 o, K2 h7 o  u9 S0 ?7 C公仔箱論壇
9 P$ [8 K$ |% W, n仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁, Q& t! j$ K) W9 i
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
) g# k! V5 y9 g; y公仔箱論壇係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關公仔箱論壇6 a6 P) F. D7 _  T3 B
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
1 `! k3 Y" h  V# r. ^5.39.217.76我幾驚各位唔明呀.....
公仔箱論壇) I/ `7 b( Z4 @

/ d, [& k3 U0 O5 I2 U我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
" |- X5 [' q+ a! [5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
) l/ B1 L5 y) Y5 ~* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦,咁諗其他人都明啩。
4 R& r# e1 Y( {不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
9 z1 p8 V# m2 a: V  y4 i4 [希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes/ x9 G* t6 `$ s- h. B7 ]
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
; a- \4 D2 m+ D) t$ n
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...- m9 L% w/ J# y
mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
% R/ }4 E3 h& q; [5 q9 D5.39.217.76有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇6 Q/ T+ c# T( h
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
' z6 l& w1 F, c8 M/ c( Q: [* Xmnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
* x/ b) f# O( N  L8 }8 F# ~+ Itvb now,tvbnow,bttvb好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
6 j- R$ f* J* w+ E5 p3 W1 X. N/ w- ?5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
6 e8 J4 ~7 K: Z蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
! B' o" X) B. ~( qtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
; d, `7 j% m) j- o" ?5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
$ S5 m3 {5 C- n2 C* k4 R
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
" I+ k" E# H! Z9 w6 W  _4 R公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb4 @2 ?" |# o. g2 Y( A
自食其果5.39.217.76# ]" X7 _) B  s1 [8 J6 s/ c
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
8 q3 y  y+ {1 D, T% B" K
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
  _- @2 J5 v5 S0 G3 u/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- Y1 q0 E* [, ?! J, G( H/ o3 B公仔箱論壇
0 l. c. S+ y( X4 w( ^6 L公仔箱論壇
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
- _5 i& ]2 h( g! j* g  b7 V9 U2 a5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
2 g* x0 B' X) |5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; y4 R' j" i/ p  w7 \2 m6 y! E9 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~& ]( A, ^/ a
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
5 S5 U) h) X4 M+ m9 g) T
tvb now,tvbnow,bttvb  t7 D2 d6 O# m. z* s. q9 r
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲5.39.217.76$ _! n8 M$ M* g6 ^6 \

/ c+ m/ `; O# F* V0 f* R# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...( V! J4 v6 V7 _$ ^: f0 U1 ~5 P3 O
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T6 b" s$ @9 E! L; C
公仔箱論壇+ c/ k- L& H8 F
我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
! m7 i; c7 ^1 a& f4 Z. Z) x至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。公仔箱論壇6 K, H) D$ J2 l. Q
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?  w  S6 t6 I: \0 I: o
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
. M  G2 |# n% r1 i! P公仔箱論壇
, u  a( P" |9 B' }) }* N(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [- g1 A& S# B0 @4 S, R6 g% C7 Z
會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...公仔箱論壇- \& _* O& j) J) q& Q9 b6 W+ A( i9 Y
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
" g2 [8 E9 @4 ^6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( n3 w" H  V5 @! e
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...