返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇- Z- X, ?+ s$ c, w& |1 Y4 m
5.39.217.761 B* g- q1 X' |* {. v
仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
# Q7 K% h6 D5 q( O; K- B0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
  j$ b! u6 C, _. h) K( `3 N* C# A7 k; f係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
0 o  @# u3 J6 w! \5 V大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
6 \! C9 y8 E4 y9 r0 ]' c' H公仔箱論壇我幾驚各位唔明呀.....
  C2 X' A1 `: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _/ W: ]% ^1 e1 r+ w, I; Q
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀tvb now,tvbnow,bttvb8 g- z& l. x" H  O6 `
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
/ K( C) h4 P8 [
哦,咁諗其他人都明啩。, I3 Z# q( B) |7 k* I, m# I  Q
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。tvb now,tvbnow,bttvb8 K# S- M/ o1 C: {! c: _
希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes6 ]( h" k6 R& @1 n7 A4 ~& @& [0 T
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
, D2 V8 T. I' e' ^+ J6 c5.39.217.76哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...( u7 @3 `$ j8 i
mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
8 c: g4 f4 y: a4 O% C/ P有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
) F5 v, A. V/ k+ O0 [5.39.217.76 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
" o# {# w9 Y: p' z. m5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
7 ]0 u! \) T. P" {, t# ]- J+ V- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂5.39.217.768 l4 u- `" J" @* P* b0 N% G+ y
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# g' Q0 z2 v, f, g! {
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
: ^' ^5 o- O! Q! P$ |tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
, k1 v, }- ~& N& Z* `3 F, y; T* ~2 \公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
' P, e. G. k1 N# |哈哈,好吖好呀,我都贊成...
0 ?, ^5 h  N/ T) x' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 |0 |* r. S* x& s9 m
自食其果
4 ]& e2 w& J# i+ f! C大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
公仔箱論壇8 I) O1 s- z" {' K1 ]8 v- _
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
8 X8 F/ S4 F: U
5 r7 m+ V% G' C2 A6 w公仔箱論壇
8 q7 O! Q$ }  [. V2 D, a6 k
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
: P0 k8 t' o1 b; c$ A5 P大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
! v  j1 \8 e" g+ T% r( `, p, Y2 p& w* `* T9 ^% e2 G
1 G8 H, E  [2 o  e- ^
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
+ @, G4 q5 o! j! O5.39.217.76! G& R' a1 L- ]8 v
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
/ ^, i, }- H$ [; X' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ c6 D+ ~. Z6 v; A7 i+ x7 g4 i5.39.217.76想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...
# l7 n2 P$ x7 j9 S( h5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
" D' H% h1 Q7 ?5 L9 F
# P# X# Z  \  B7 P  |# v$ E$ O我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。5 v& q2 t& c  \9 \5 _; _/ D; g& h
至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。3 F: J# U1 k6 J! |9 q2 m/ ^# l
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?tvb now,tvbnow,bttvb4 J. Y' c! @" W4 a6 h4 C. G% s
可以! Y, ]8 h  v( [7 _; V# X0 [7 {' l
5.39.217.76- o7 h  ?7 ~- W+ A/ ^
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
0 c/ s; f2 {2 `0 s會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
; `9 a, {0 n5 K9 v: V1 i5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
* i8 z4 t7 [. D4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76+ e, g; J& f% B7 f- U% B: P1 T
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...