返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半5.39.217.76; S) D8 C6 o# L; p
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
' D) v  b/ h6 j( Etvb now,tvbnow,bttvb 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
3 p9 w  N8 U9 c2 b8 K( w% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
2 C5 W# q. q* L8 v; G& I% t好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v5 r- U6 T' V+ F$ H
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
1 n4 i9 p3 m# y4 |" h
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
9 m5 r4 o4 b: B: V5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvb now,tvbnow,bttvb+ V3 }* m" ~2 T3 l+ y* x! E2 b% j
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇1 c8 A5 t4 J& U- N

7 k* L& y4 V% R自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢5.39.217.768 _. N+ a" g+ N# f
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
3 W- T3 o6 I4 C哈哈,好吖好呀,我都贊成...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f: h, z" S) V

$ g5 k9 t( L7 ^7 z9 c, T! O. z公仔箱論壇自食其果5.39.217.76( h) {$ o/ z3 l. m
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
公仔箱論壇# P- }( x! d3 p
係呀,自食其果,好有教育意義架.....tvb now,tvbnow,bttvb- O2 _6 J% J9 ]

' K+ Q0 r: D4 S4 U4 H
: i3 f, f4 a* Ztvb now,tvbnow,bttvb
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb, B) _" n1 d, U" B7 p; L
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
公仔箱論壇6 ]7 `  n  O# G1 m! S
養不教,父之過。慈母多敗兒
公仔箱論壇' A. e) X, w. g9 B' N( a- u, C' r
養不教,父之過。慈母多敗兒
: G9 U; t; u4 B公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q, H; M$ A  y& P
5.39.217.761 u( A* `+ }4 {! B
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o4 d! \3 y6 Q
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
9 q/ u. r2 k+ n" d4 _; x; V7 I9 e" H; W

9 \: X+ D$ H, z; F1 `tvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?  j, c8 q" E& g4 p7 d2 G& z
可以
* D2 K. D  e0 s, U& s& r6 F5.39.217.765.39.217.76* s! O9 Z( l1 p* J8 ^4 W
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
% a" C$ t3 U5 }3 [* }7 R5.39.217.76唔會tvb now,tvbnow,bttvb7 V9 H7 s) s; G; w
5.39.217.76# v2 N" P  S6 l9 w2 B& g4 J
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f; ~( b  J) z* ~! h
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
& Z. Y8 c, Z7 C5 r& H) A公仔箱論壇可以! Y, ]8 h  v( [7 _
& m# m- Y1 S! d/ l$ j公仔箱論壇+ m+ k* n+ r8 {$ ?2 w( N6 y
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
/ e4 I% v* P& x. R" L4 b) o) y+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i0 ^( E# J5 c$ e/ B9 g# Z, Q
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `3 K; U- J; A7 M; t4 f) @
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _& `) O3 O3 x, j; z
成為情侶
  L6 A) Y. o& ]0 k( B  p; Q  Q5.39.217.766 h! `3 [$ ~$ U. E( U1 q7 \
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING5.39.217.766 {  q1 ]  q$ w
7 \, A% P+ u& _- pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.765 I5 O. |  k/ F: L* ]
29602821 G5 J+ u5 R, E
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...tvb now,tvbnow,bttvb" Q1 X( a8 ?8 O
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
公仔箱論壇& f) ^, c- _; a% M, J! \2 t
tvb now,tvbnow,bttvb9 o1 B. E6 d/ f$ i* _5 L5 L3 k# j  k
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲& T( s! }. g7 s" H' u2 H- [( n- V

" D( g( V4 m( y* |0 A# c" Y5.39.217.76想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?