返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
% ]2 i1 r" s% K公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半5.39.217.76  ^5 ?/ m& O9 l6 {9 l; M* m
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
( \6 h+ U$ |: s$ C  W) G% y5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
0 ~# ^$ E8 h5 @) P  M- z5 w- htvb now,tvbnow,bttvb好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂5.39.217.767 S) w/ R6 I. g1 F. n0 `1 S
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
$ a% R9 b& K2 \4 t. X+ {. \2 o2 z  L! n公仔箱論壇蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 R' Y) y2 |( e  U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
1 o2 E( X; K6 A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
: |7 {5 ?/ c' A. @6 F9 {
# O' _8 \7 F- J) Q8 K$ k" U" g# @! d自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d; f3 ~4 L2 o. ?; ]* `
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
2 y3 x/ z5 b' Q4 E+ l9 I
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
- |$ M/ W) Y. Q- a$ b
" u1 F8 C3 b+ M! @9 a自食其果5.39.217.76  n! P2 j' |, ^" m; D; g1 Q1 u; B
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
8 l. Z3 A* ?+ o% |
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
7 n: X- D  d6 o! O! U+ r) j
( ^) |0 x, ~, u) J/ f, q! ]tvb now,tvbnow,bttvb
# R1 v4 \) s  |2 q  x5.39.217.76
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
1 `5 ?  [. W& x0 T, h4 Z8 w' I大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
1 I3 Z8 P' \) M$ u9 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q4 z( i. ?( A$ l9 B. [1 \8 r
養不教,父之過。慈母多敗兒   a4 B8 v. T& ^" Z
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
5 F( ~# I+ e6 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 Q" i! h- `5 V' g8 o1 ?$ W好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?. g+ ~: C* s
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
5.39.217.765 z7 v1 Q4 N: j- X4 [( e
tvb now,tvbnow,bttvb' g# l$ Y* }9 b" d& t
5.39.217.76( x! z% h# v& Z, H  l8 f- U
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?3 ?; y! Q& H3 e. m5 q
可以5.39.217.76$ j" w* q7 f/ u6 O) e) t0 ]
公仔箱論壇% T9 b$ J( g. G& R  a: t1 J) z" {6 v
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?5.39.217.761 n1 v" F/ b1 @- C' f2 |5 n
唔會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w; ?% `& M7 ~* g" d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" |- a6 a5 B8 a  G7 o; Z
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會tvb now,tvbnow,bttvb) ^( @7 k% o: G0 ], m9 b
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇: w: p' f8 G; j: n" m& M: K
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
! [" _0 N6 q* |* |9 a2 @' D
0 _7 A" y4 W4 g1 [. M. P: O9 i8 B5.39.217.76(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
7 t. j+ x: A! d4 gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
( h& Q1 `. I5 I' m* T0 ftvb now,tvbnow,bttvb: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `6 c, n2 K% B! \0 E1 k& ?2 ]# ]- y
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~' R( c; x& q$ K; z
成為情侶( H% D6 Y/ {) S# P  ?, T) M4 e- S

' W2 r% n0 D+ M0 ^" ?. s0 utvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING9 `: Y* `+ ^9 p1 [. @2 c
' ~* z0 @% {/ `: G9 j! y' gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 r3 k( m: @; [, I4 c. o- Etvb now,tvbnow,bttvb2960282
  d9 F6 o3 ?; b/ Otvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
3 h, I& {, h6 p* yleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
公仔箱論壇. ]* [' _6 b* p( [; ]) `- l4 R
5.39.217.76: Q7 V: @* j7 z8 }
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
( H2 K  {7 l4 c$ V0 n9 Dtvb now,tvbnow,bttvb: p2 {4 _9 V# r3 t1 |$ ~; u. @0 w$ D
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?