返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: X( O6 h6 j6 j/ g+ x' m
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
公仔箱論壇) A4 e/ q% a  S: j6 P
哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Y2 D4 ]) Z5 y' ?

- e* n5 H8 P3 \1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
3 x- v; M5 Y* A. b3 O& B$ _5.39.217.76- a4 x5 t3 C' e% O& j
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......5.39.217.76$ H$ n- P! o, F, m. o4 t' p: u* P

$ S& ]7 V, U: j; y. x5 h3 v# q公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
. M' ]3 O  d4 c1 }' lkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
公仔箱論壇2 s" `" H  Y% }4 \/ p
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
% D; h2 g& r! z5 e1 {公仔箱論壇) |- I- e, T  q! R( _2 [
《大地恩情之古都驚雷》飾容亨公仔箱論壇; a- j0 M5 j, @& j6 k
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...0 @% b3 ?* Y- L8 [+ f
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
' |( [, \$ B$ z5 ~/ F; g0 m% Otvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 ^3 v* E/ g: P0 C& T
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧- }4 g" Q' l2 c( X
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
! k3 V. @5 S; h3 `. X& o慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
& c% t6 J. L" @- h; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯5.39.217.76* `$ g9 W+ T% x8 K5 h
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯0 X8 f7 R8 Q! G; ?: o
演技真係好好
0 }7 Y# p# ^% J) _5.39.217.76yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
0 t. i+ [+ d/ o( `& ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- `6 O. g) d$ T7 Z
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
) j" h' {5 G: _7 A) K公仔箱論壇5 G8 s9 e. C5 z6 R* |
熟女嘉欣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c: c1 _8 _8 G8 N
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
  y6 m5 ~( c6 X1 Y# Y# P  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈......咁快就「熟咗」。
' e, i1 e: ]2 o0 x" P: Q4 T3 M公仔箱論壇不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
9 |5 ?2 a0 ^* t7 x6 J' D/ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
+ C. j6 e3 ^% @% n8 z2 @' m5.39.217.76
" C% K6 i$ m( X) ~4 a6 t; F5.39.217.76順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
( ~$ _9 B* y0 D% @! Y1 D2 m# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o+ N1 Y; U" x* j  Z( c
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb/ ]- U6 b: _$ P
0 L/ J  Y9 U. l! ~4 |1 r
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
: z( h! y# P* F/ e大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
) h3 @& h: S; X. ~5.39.217.76唔! 好詳細嘅人格分析啊。公仔箱論壇# k" L% p; ]$ f) J
公仔箱論壇9 n/ R% A% @# e- _1 B, @
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
7 ]9 D/ T  V4 T8 ?( e8 k公仔箱論壇其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
' a. m5 y- ?" t4 o2 l/ ^. o% A
. O  G6 R7 {* w2 q. sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...5.39.217.76- Z* J/ H- |" e7 G9 p0 r
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
3 ]* a1 i1 h5 Y( M6 W( K& R咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。5.39.217.765 B0 u5 ]* [6 x/ p2 \
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
8 w' y/ j& x' y( ~3 B/ \) S7 `1 `4 }. Y5.39.217.76
# Z3 X5 T4 m' S( Utvb now,tvbnow,bttvb
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!