返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x4 X$ W) Y+ j, y4 c
2934800公仔箱論壇& w% Q7 i' _5 B( R- Z' X4 u
丁一元机會大啩啲。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 T7 J8 Y2 K' g: h
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
! G0 T7 P6 e# m2 b' G+ r3 i1 |tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.768 M5 ~! F# }. H; b$ s( ?
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
4 n8 j6 h" a% W8 `3 X' |" w* J7 K$ B7 g  z& N
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
& p# {* O4 L+ G% u/ U3 J5 f公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
) \- k# {$ c8 x( N; q8 Y  R, R
陳生個主角好似重要啲啲....+ C/ k2 ~' v3 B7 y4 B( q3 n: Q
5.39.217.76" l0 O& W  ?  O
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。  C7 S# i5 |. F, a% B: u/ W! o
Er......Er.....
# v2 W/ r3 Z. V2 D- {, utvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
" x+ e( i9 O4 B* i8 i4 V
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb) i, [; U7 N2 n' R$ m- k! h' A) E
陳生個主角好似重要啲啲....
9 F$ v/ w- m! {公仔箱論壇 5.39.217.761 w# {2 N. q+ J7 r) a
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。7 A! H4 s) t2 m; P1 d
Er......Er.....
- w+ \- [4 \+ h. Ttvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?公仔箱論壇# {( q8 H& |. N  ]4 z  J" h
2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb% W+ C9 P( O. H& z& [
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
) d  U7 a  D' Q, e' }9 N
) a/ `' |8 b& V2 o) T
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
2 m; Q8 \; R( O4 x' ?: h講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫& I8 K- `4 B% |9 c6 n& v
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。5 q" ]5 y! E" y& c' }. A, u
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 G& o) _# {! }3 p" R" f
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
- c/ ]- L8 w0 k  i0 c" ~' h吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....0 Z; N3 Q  C* j6 n3 m6 M0 t
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
. v, {! b! i; ?6 D/ J5 x: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 z- a6 [4 J3 X不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
5.39.217.76' H9 O$ K# j8 T% r
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架..., B+ R! V' w8 a
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 _: c  [+ O8 [/ ^
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
5 m+ \0 n6 @; V" H, r  Rtvb now,tvbnow,bttvb
( z' X1 D, J* a: P公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..+ _' V* x9 a, {0 m- l
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
/ }1 I# k# d; r$ N9 q9 B6 D3 Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
+ h( c+ c- p: J+ |我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, X( \+ x& C4 e6 _; c# @# a3 w5 Q
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
1 E4 w$ e9 M+ H6 L7 P2 G) B* W6 ztvb now,tvbnow,bttvb我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........3 ~, T% h+ M0 T2 E% U5 t4 [5 N
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
( _  J# U( F7 F3 B0 H* @1 \( h公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
8 C& j2 K; l" W: d) N+ U2 I9 ~5 X
% M+ \( r$ m2 E3 @  G5.39.217.76咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
1 V! ]$ j, h+ M7 E公仔箱論壇
& S/ S7 [5 s3 c6 S$ A3 gtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
: G' _2 W/ Y1 k大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
3 E9 T) d: W6 C* m# H. k細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。公仔箱論壇! y4 L/ p, _$ j6 V4 i
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶* K, I$ c; n* X* w8 ~9 M& O
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
公仔箱論壇; r( L# P" K: X/ Z6 t) l
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.