返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
) y( Y2 G9 F; h+ [: L& _; C大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
公仔箱論壇( v7 O% X" U0 C5 q
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。
0 @2 U+ Z  W* t, Ctvb now,tvbnow,bttvb不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
! @+ [  l9 D; ]9 [* i' n2 q+ i0 atvb now,tvbnow,bttvb: l) g' J$ K: J7 \/ _/ D; r2 D
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
+ x' A; Y1 }! u( H2 Qtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76+ K3 o, _; y3 _) O( _3 C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。1 {' Y' u$ e% m1 j: V  m* i' h' F; Q
2946635tvb now,tvbnow,bttvb3 X( L. i5 [  h8 V0 _. c
2946638tvb now,tvbnow,bttvb; N& w: Z3 v2 t% B, D
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
4 f  O7 Y( x" D
tvb now,tvbnow,bttvb4 y( F5 k) H' v7 Z
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb$ M, C  Z/ w* F
2946635& W9 P9 a" b1 l
2946638公仔箱論壇( I$ g! s, ?. [
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
2 _1 a3 o% x# |0 E% \* y; X公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
0 C$ z; X6 {7 q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) Z0 r- h5 Y( G9 l$ n) s
  h6 Y) _9 K* Z/ M7 e2 F/ ]  S3 U& g
5.39.217.76: E: m  l8 O4 p8 O/ }$ N
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
& r  W- e6 e6 o* R6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
" R$ s- L. ]6 Y/ T6 ^. o$ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k+ @1 G& s! M
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
: V- w8 U0 |- otvb now,tvbnow,bttvb
, \/ L( R' d) P4 t# A( K$ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" B6 N( S8 \2 K6 G; G: p公仔箱論壇
, k; j* w* o/ h! U1 t$ G/ G$ U9 v咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
3 t( |6 X1 y2 W; ~# B# n4 d0 s6 p6 G' z公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
' I  n& s) a. i- h3 I我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w3 R* v+ [& }/ F
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
  o; x  B3 ?7 ]7 R6 G3 [0 b2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇9 l4 u- I9 I  p; z! B
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
" n5 k( j% @, u$ M; Q5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
4 n% V' H. }2 ?% ktvb now,tvbnow,bttvb
3 s$ {" f/ E0 z0 o: D9 `5.39.217.76嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇5.39.217.76; x/ U# h9 B3 S, L/ d* t9 ]! j
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
* x; ?2 ~% j6 N
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。5.39.217.767 D" p: d7 H: A3 s0 W
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
: A5 u- l: j3 q29471355.39.217.762 l' t% g* }, y' Z& i; k0 v6 d
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
6 y: c' G& _% |tvb now,tvbnow,bttvb; P; k  F& H- A
咁老比人打patpat?
& `. H) M- L9 e, H4 w% H+ _tvb now,tvbnow,bttvb2 }% s0 q; q& o
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
6 v2 B$ t; }0 V/ Z4 b0 B5.39.217.76我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
9 o+ q; o; f+ S' }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
公仔箱論壇. H. o9 h! m/ l

1 B" O5 Y! Q, t8 S! J都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
7 t" z2 B8 u3 k% b* U+ e8 V! E所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

; k! K5 [) P! j# atvb now,tvbnow,bttvb
* L( K& t6 I. p7 \" y9 T; {) w都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,tvb now,tvbnow,bttvb0 g7 v; O4 z( K1 t
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...2 `- h, A8 ?  D  k7 e) ]
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
/ n: V1 Y+ `5 s. W$ S5.39.217.76
1 ~" e4 |: ^0 G6 k& y4 }公仔箱論壇我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
6 a! o9 b$ L9 }4 N* Y$ ]+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ H8 k2 K5 G& b! a) o) V. X公仔箱論壇我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
: m3 S. ~( T3 s+ e  ~2 F+ k: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
5.39.217.76; R. I  x8 ^. G1 t+ O: Y7 \
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?