返回列表 回復 發帖
. J) g8 N' y+ f
" `9 p) f$ b* _9 X# m# b補充茅山聖物紅肚兜TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; n' h/ R8 _  j

3 `# B5 p) M' K5 g% x5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' O6 h3 `1 g9 l& Y+ ~6 o5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I1 ~& x: w' ?, W4 [

) x4 v5 P4 j6 g$ {) y8 W1 X/ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!, F  s3 m& Y# `8 {0 M; J/ k1 m
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q' v$ p% }' w, l. S  k( M
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇) s0 ?3 s4 j  Z3 k' Q
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
) b/ r( F; a4 |( y5.39.217.76
- c4 A: \7 Y" S2 f5.39.217.76
0 ^4 N/ R4 B; a; S8 w% I公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  W" Z: _" s+ V' L4 V; W: b
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...5.39.217.76/ U$ K' V$ {; T7 `
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `+ N% w, r+ a
哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。公仔箱論壇: J4 A9 v3 W6 W4 ~
話唔定可以見到釘姐睇檔........tvb now,tvbnow,bttvb" B& V) n* M7 f0 U
「釘姐的背影」好似書名。
5 i1 ^) W4 F: X: {; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ T5 @$ s! H# _多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦公仔箱論壇7 U! S' T2 G$ K/ a+ I
mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
. f4 ]) T$ Q9 b4 Q4 G! Y  G$ f係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
' `5 {) U) r1 g$ Y* a4 Etvb now,tvbnow,bttvb
- M9 x, A* T5 b等我都買件紅肚兜著下先tvb now,tvbnow,bttvb2 _: x/ K6 j! E: g
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 N1 J( |" C6 D# ^9 z7 J
可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?
; z; ?- k5 X7 a0 L0 K- W哈哈,講笑啫 唔好嬲
tvb now,tvbnow,bttvb, H& x  K1 G3 u' V5 B" q! j

( h. I( g- `, ?! z2 v  RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??% E. U7 _3 ^) x  I" E7 L6 f
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
5 a6 \8 `* x+ G6 T1 s; e$ n8 H$ ]timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
9 g' p/ X+ n# e% I) b3 X9 y公仔箱論壇皆因我無聊吖嘛J神版主
: g  @: a( m( W7 K2 Q$ N( ^1 q+ G3 A我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
0 Z6 Z) b7 a$ W6 v& R2 \, ^公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
8 K9 b* c- V0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
5 i1 _" M+ b" K2 P5.39.217.76公仔箱論壇) n8 o& ?* @2 s( B
其實唔係咁明乜野叫借庫..
9 E8 S% O  A/ B1 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
3 E: k3 @- x) j) E7 N( V細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?5.39.217.76) k  O7 j( Z: B* z
tvb now,tvbnow,bttvb$ V* S1 d. }; {1 S; M0 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 n4 Q5 B* f# N& `, @
我再補充少少吖。
8 {5 L% N  x2 Z2 p# C' atvb now,tvbnow,bttvb香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。

! P4 P, v7 m; R% z
7 F5 O: P" s" T$ W% o0 M公仔箱論壇每年正月二十六為
借庫日。: k/ ~) I. d0 z, o! a8 g- z" D
唔明再出聲啦。
公仔箱論壇) G/ M1 l. U) P: d
. r, G7 L2 `6 t0 z" Q, D! `7 _
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...) c1 A) N0 m) ^$ L+ ^% y
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p$ \. g  J; M3 R' s4 K( i* g
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
& @) n( B. p7 s% f  E4 ~
8 P9 p( e: P/ I# `$ L5.39.217.76十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill % s# o& m5 R& \
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
. V( W* h4 w" o4 A8 L8 Utvb now,tvbnow,bttvbO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛5.39.217.76" H- D9 ^+ ]* \* {* D, b
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
0 i2 }0 Q6 {! a5.39.217.76我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
: M+ J) T) ~: \公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; o) e4 D  B: |) _! h5 G; Y* z! ]
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. % G5 A* ?. P6 t, R5 D; M. M2 h
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
/ m: L$ L& d* C9 y! c我知我知我知.......不過真係講唔出口。
tvb now,tvbnow,bttvb$ `5 [5 S  |* d. c9 X# Q

* B/ m- d- \: t# p" E* r1 z公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
- c" c) i2 j6 \6 s& U/ J% U3 Rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
5.39.217.765 S5 l, v% v6 _9 n4 Q/ S+ N4 y
我相信都係囉...
: v+ v( n5 z7 f- Q
+ X# s& e6 }$ c7 ~/ itvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
5 T8 t/ O5 n) k+ o* H2 \7 C& j: |大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
, I# e6 J' j9 O9 ]. `8 L+ d# P聽講注射荷爾蒙避孕針都得。* q/ u3 @4 r$ I! S1 v
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
- z$ u7 N% ?3 vAnyway,各位會員總之小心啲啦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) A0 B- m9 n& ~) I$ ?' m