返回列表 回復 發帖
3 O1 O! t0 s2 P. I7 g3 h# U) Q' p6 H3 ftvb now,tvbnow,bttvb哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
' B, y" C0 a/ _0 s3 Ymnb1123 發表於 2014-9-12 12:10 PM
$ [2 P/ S9 o& R# wmnb1123你過獎咯,我反而驚啲「屎尿屁」字眼太核凸咋.........
38# 金田Sam
0 ~7 b( l) F/ |- T! {) H1 M5.39.217.76
+ f, W/ p* z. `( C- E8 o, u回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
( T" T$ {  l1 o- b+ i7 H) u公仔箱論壇/ ]: A1 q3 P! T8 B* B8 z3 J* {
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你 ...公仔箱論壇3 q  f8 L& i% S4 j! |
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:28 AM
: J1 l. J+ u" ]; z5 @5.39.217.76可以拍多一套外傳添,又有咁豐富劇情支線.........
! K2 c4 D! L( `$ X4 q9 w) f8 a7 f; a# W  b% S3 V
7 a$ ]! ^, d1 ~, GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D字眼太...否則怕人哋睇到,食飯會tvb now,tvbnow,bttvb# _( m0 A) T" a/ G2 S- a
timmaxsing 發表於 2014-9-12 01:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) g1 ^6 ]! [$ S1 ]% b
我都明白嘅,但已經盡量用出得街字眼,其他嗰啲已盡量引導讀者自己聯想就算。寫呢啲其實好辛苦哩。5.39.217.76* O4 Y: O# y. e: U: P
未來幾段都寫好,乾淨啲嘅。
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
( h; P  ?+ o. P5 E5 O3 G; O1 c大文細佬 發表於 2014-9-13 01:38 AM
, V$ y$ t) A8 A1 I( r; ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- X+ ]* k. _/ G8 U: L! q. @
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
tvb now,tvbnow,bttvb$ h5 \3 Z' z; s5 m3 m, C% u

W4 f! v$ W/ l  ~5.39.217.76嗯,的確網上有好多地方有唔同版本的[劇透],同時tbb自己網頁人物簡介中又有提示,正如歡喜哥的失散女兒,卓sir想釘姐去扮其女兒,釘姐扮後太代入時反而同情起歡喜哥的遭遇,可惜最後係由爆seed開鎗ko了結,一個咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ q5 }; M; J1 M0 a' k
金田Sam 發表於 2014-9-14 11:09 PM
% K+ H' h! b# N* I% ]
本劇排在台慶劇前檔都算合理(接檔為《再戰明天》),唔個期都唔係一般劇可以上,《使》算成功架嘞。但論話題性,《再》可能又會再高出一皮。
: q0 }3 c: D7 }3 {' t- v5.39.217.76
2 b. E, r! \* l- [/ htvb now,tvbnow,bttvb
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶5.39.217.765 I$ e0 w5 T, B0 X
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
: G1 O" e6 m9 o* H: P5.39.217.76係呀,我都唔係好有興趣。
2 ~. B6 d5 s( X+ q0 jtvb now,tvbnow,bttvb所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......6 I& H2 j8 M7 H+ p0 {* X5 f! l
仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?5.39.217.76& q) {  {  L& C3 F- W2 H# ^# i: E

3 j' J# D9 G( a8 d8 n7 Ptvb now,tvbnow,bttvb
3 e" N3 O6 m$ E! V: J公仔箱論壇我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫我哋睇番揾臥底、黑警重悶   ........Um
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
8 E" i7 b7 x% l' ?& d; y0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-16 02:23 AM
9 ~' c5 S1 |7 Ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
2 _8 J4 d( H: y' G/ y' G4 w1 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H5 Y- o+ ~8 J* B; J
或者應該咁講:5 d3 v' M8 F& J2 w
釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 tvb now,tvbnow,bttvb7 I0 Z  n% s' ^2 q6 A, ]) t
會唔會好D阿細文大佬1 F; i2 `8 u) N7 b! s
mnb1123 發表於 2014-9-16 10:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- r( ?* g' n3 G2 W; Z6 [9 Z
mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。
. D( ~+ p/ d, _5 ~6 O! i不過,我個答案明天先公佈啦。
$ x" e! L, ^) |+ b; h9 L
; n( k- K4 Y/ b& G$ o4 Jtvb now,tvbnow,bttvbUC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W. o, D0 p1 T
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:20 AM
公仔箱論壇& z& X# j' a9 ^4 @+ G  H8 ?; N# i
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
  E" [- e  p' @' q; t* u5 {4 F5.39.217.76不過我唔係嫌美儀老啊。
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U2 W2 ]$ D. U+ u
( ]  s' V- q( x4 ttvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p5 ~9 A+ r" i. J* E& `2 E3 P
: C5 u! {( b. \1 X) x1 ~5.39.217.76公仔箱論壇( g- x' |* I! c& E9 x& `
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
$ }' R7 {% `% d1 f- w. ?/ E% u2 A( O" X大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G, ]5 [0 S& [1 p2 q8 k2 `% F) l% ~
唔.....
' ^' @  w& j$ |8 \0 |3 v  Z; D5.39.217.76美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvb now,tvbnow,bttvb3 Z. e3 M3 I/ x# A0 P

- L$ h4 q/ _* ]- ^% o) Etvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
; f4 l8 X( V+ u2 Q( G( Z& stvb now,tvbnow,bttvb
# Z% l) C- _6 e% P) u有大佬撑住咁就冇有怕:
* Z7 f/ @0 }6 C  v釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇6 U8 {8 r8 b. O7 J/ ^0 e5 W
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
6 H2 T) I$ x& [. o7 t1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
6 I/ Q9 G9 B" \# u5 l5.39.217.76哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
" P6 B: X" x& o  m3 ]" _" Y: wtvb now,tvbnow,bttvb
- w; ~+ N/ P8 T9 Y+ Q/ {/ ^tvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
  D- K( D# n8 k# N7 U大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
5 K; v4 v/ e8 N. C: t# w1 ?公仔箱論壇個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
  b$ ]/ W* k& H5.39.217.76
公仔箱論壇4 I5 l6 V- d2 m: x: ^0 x) ~
5 {7 a! m& h& l1 y5 a
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢5.39.217.76, ?. b. U  }" \0 a  q6 T4 m# s
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇, }& ]$ y8 K5 g* X' l$ {) o
我預設嗰個反而唔係呀..
' w6 P- m) ^& m) b# u公仔箱論壇5.39.217.76# i  s  L( F4 y
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!" G5 \9 S$ `+ N! @  r  B4 C
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
' j6 A- o3 g8 M6 b1 @
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。