返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb5 Q  K1 ]3 }$ ^% O
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇+ D- B* V6 h3 U8 @8 L6 w* B4 h
不過我唔係嫌美儀老啊。
) j4 ]* w) x2 t/ f+ a" d: \: {tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
; ^$ f2 }) K6 C7 Stvb now,tvbnow,bttvb
1 ]: i; X+ f- `* e不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係公仔箱論壇- d, o+ Z" o% |# ~, _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 5.39.217.76; b# ~6 m  Q3 _& @6 o5 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P5 J- U- P' v" ~" i
7 H2 i; h4 P; s4 ]% D9 o$ c$ _5 E

' l# i* h! k- p8 n# V8 x6 q/ x公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇* t, D/ k2 Y1 j2 m
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {$ }, h9 D% p. ]! D9 f
唔.....
2 H5 x' _; [; L8 A5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
0 J' R, x5 u$ Z7 }. K* d5.39.217.765.39.217.76/ X/ m8 }9 Y7 m! H4 J( b1 U' L7 s
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係1 t2 B/ `( ?" b2 {! w) O
, V& n6 S1 j2 ~$ T) VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 G5 {7 J  S9 ^% ?5 u
5.39.217.76" q1 Z% J1 Z. G/ Q/ i4 ]4 v& H
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
1 p' {1 D  m" j& t' J! Z
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i9 D+ P$ K& P- n. y
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......* b; R2 y5 O; R5 T7 f! B
2 Y' H8 D* d) I9 w註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
  D( o' \+ m) K8 X5 Y$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
( O, j' W2 M5 v6 G( p: L
$ a* m2 s, @1 b  E( b咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w/ T4 O$ P. _% e( J, Z- H6 u

8 G, p; W  \# o2 k1 X( m7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢5.39.217.76( r8 A: ]: a. J1 T' L+ P
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
: V3 n  Y% P5 i& B9 J% L公仔箱論壇
1 [' u+ q. h# q/ M4 u0 N5.39.217.76我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
7 i+ A. U6 `* i1 s/ m1 \% Q6 A% B, T4 H
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 \: E( T& }0 S" N9 m$ @1 G+ @
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
* c4 C+ I* s4 Z4 \( c$ G5 u  Wtvb now,tvbnow,bttvb0 ?% X+ \1 H. ]. H3 O( m
有大佬撑住咁就冇有怕:
: v* w. D5 n2 o3 _) b2 ^. |5.39.217.76釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。- X6 p) l. h8 T/ t' I8 h
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
6 S( l/ n) m0 P

. \% U4 p/ Q- j( Q. o& dtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.763 _2 U- y- J, L$ x
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
# @* D% v0 a' v# t; n- D公仔箱論壇' w( {5 t, ]- Z- ^/ g
有大佬撑住咁就冇有怕:+ R+ n" K+ e  y( ?* E
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
% s" Q0 x4 ^) f) a: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...tvb now,tvbnow,bttvb7 [" ]  J. n' p5 x
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ c, ]. M5 t/ u, B
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
tvb now,tvbnow,bttvb0 o1 |0 r  P" k8 Y. y

8 V5 u$ z* |+ W我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"5.39.217.76, j( L% _! i/ T. ^; P
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
' V* r+ N5 y# x, D) F, W公仔箱論壇個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvb now,tvbnow,bttvb% X* r; L2 M& g. [# I" ?% ]
4 ?1 E# j9 W6 g% N

" y; _- `5 D7 S6 I; F' ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢: S, n: B" L5 r0 _' v# F  C% e
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
0 }. v. e7 r; f7 B2 w7 M' B5 g5.39.217.76我預設嗰個反而唔係呀..
4 `4 j7 ^: E7 i! u; P公仔箱論壇* `5 z- g1 Z7 v  R8 w
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!5.39.217.76$ Q3 k/ X7 I( D1 I% l: t9 B0 ^% N
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
  y* }9 @! l. p+ |+ M5 itvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
' C8 K! ?/ e" E( U$ \: h
( b4 A6 E7 e; A5 ]" R2 v5.39.217.76補充茅山聖物紅肚兜8 [3 P7 B1 O, m  }7 X6 D( \* e

% b6 O# B: \: w/ V) S
! Q/ Y3 q1 {1 z! i6 O" c2 U7 \
. E5 ~& p5 i6 `1 @( U- k( K6 Y0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ a5 m# O6 y0 v/ [+ k 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
- q1 O& h9 v% d8 e+ X# T# _7 m0 o7 u金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
. M& V$ d8 C# }! _: ^# x0 B: w
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
, a( s. \, a6 H' H記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
8 p! s% K4 ~: s$ N5 K: b哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。5.39.217.76' F1 w4 }: h( H" T& Q! L
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
: }: y# h: I. Q  jleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
8 N* d/ s. ^% g5 g9 l4 Q3 @. P0 ~  Z& \: W  H; |' y
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~5.39.217.76; C4 }! D1 S' s
公仔箱論壇* J4 U0 n. R& }
釘姐的背面" ?" w( E$ d5 O5 H# B. F. q/ k3 m: q