返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb4 X8 T# y% F, F5 K$ M( X4 {
维基百科tvb now,tvbnow,bttvb& {, Q- f0 \# Z  d  t. V" H
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...0 n# X% u4 J' y/ e6 O) T6 i! K* S
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
$ ^% ^0 C/ }; p5 R公仔箱論壇唔該晒!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |  M- i4 {1 n1 ^8 N
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
5 r0 t0 {% d7 mtvb now,tvbnow,bttvb2944234
& x" M6 g9 _6 j. }公仔箱論壇29442355.39.217.761 Y! N. ]: W1 y. }. h
我再補充少少吖。
4 b! `2 W, B: @, {8 }' ?香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
# d9 u9 K- A0 a4 V3 o! y3 A  o! Aleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 D5 ^; M9 z. z( F( z2 s  a4 L

% m  S3 _; h# n, ftvb now,tvbnow,bttvb即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
, Z9 x5 Y, z2 G! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 L. S2 w" u5 D- L5 W即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
( Q  {* y: A- c3 @5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
4 M: k! P* o) r( ]" ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
. M9 }1 i5 t# g  ^$ y4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea5.39.217.764 B9 _) B2 s$ [

& y% `% t" V; j( B公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

' M0 a! P- W6 K. c' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L7 O; `; E; k6 C
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
  ^' X' |- t* S; G' L/ d$ N大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
% W: |. c3 u, Ltvb now,tvbnow,bttvb哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
" T' s7 c9 U( `9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 Y! C, M5 ]8 `十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
" `$ O) n3 L& U5 Emnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
* c+ h) D. V+ ]4 W
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
* W, s1 p- t4 \0 g8 O' Itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [: w0 p* ]' ]4 U
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. D) Q- h5 X# d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^5 `3 F1 j3 K" o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% Y$ x9 w. M& T+ d" M5 [公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
  U+ ?3 A" U# SPedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
* q' n. d3 R5 b0 G' r# E/ J
# i; Y9 J1 c6 y; F) Jtvb now,tvbnow,bttvb咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
8 `+ X# S9 O6 L$ t* B
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N* ^: O( u! }  y8 u, Q$ k

: s7 h% ]# h: T! g7 |7 b1 c' F4 A5.39.217.762945301
3 m/ ]9 \4 R/ u9 p4 G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
- u9 `$ l$ E$ \9 b& Y" w
" ~" D! D9 ~; ^) R$ ?# \
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W  V6 m. @' u9 \0 C3 f3 @
tvb now,tvbnow,bttvb7 [3 r+ N! R4 n+ W: C
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
. m4 K7 n8 V  e  mtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
3 i2 r0 v9 t: q3 {( {; i( G
/ S; f& G& ?7 a2 x( \
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
公仔箱論壇; `6 J  h" @$ k. a
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
5 g* W$ y3 a( f9 a公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
5.39.217.76  |2 ^$ ]/ a+ C+ b

1 f9 U( f/ C& k1 S2 J, {公仔箱論壇等我代寺廟答你.. 九出十三歸
' l+ b* d! g6 T; M; A; X% B我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
  [  ?; N( G8 m4 l3 i; r! Q5.39.217.76
# E' F) s4 R& E2945301) R! o# N3 ~+ G9 X7 }
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
7 U/ G" L; ~$ Y3 e2 Y6 @5 @& |) t6 a5.39.217.76  J# o( R9 X9 C. y# x
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
5 ]2 j% v+ f" x1 o2 E公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
4 x- ~/ \) A# V: |* R5 E
tvb now,tvbnow,bttvb) y+ s' _, s# y
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
- s3 q! F6 Q# W5 \/ k( R4 l9 t: h3 a5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
# F2 V. n+ I8 [% J' d. V

( N7 E# m3 t0 e3 Z0 W1 N( m) D# t唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
# ]( G7 f& b; A# ?7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   5.39.217.764 D: C) i, G0 r, g1 i3 b" t- m
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing