返回列表 回復 發帖
# D2 r1 F! d- B: i: z公仔箱論壇: e/ R" `" S: [
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
6 g2 W8 H4 L+ _: ]: j8 L5.39.217.76見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb/ G9 L4 Y, V4 K1 W, ?# y
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
9 |8 b$ H4 `# {* @: b" Z% pp版主榮升,一定要送大禮 公仔箱論壇# V8 a$ F% s  c4 w+ G. y6 r: l

+ ?" R! ?6 d4 ^" m5.39.217.76小便版,係咩版嚟架??haha
$ e& z. x2 U2 N$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( A  K0 }- k1 n/ d) o! |
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
  }3 |$ V8 v! P% i8 {: X/ atimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
9 ?+ m# ?) b) z2 P- f. s/ @2 c
版主大人,叫kily得喇!!XD
0 i/ X6 ~5 w) y3 ?& h: I. k. v; P公仔箱論壇
( u# n! ]' r# d: Q2 \5.39.217.76好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
  T/ B5 |" O6 x+ Q% `8 W尤其約定!!!
& G/ g. [6 V" C( z6 q8 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
+ }- O# x9 c8 C5 h/ R5 E+ \; Q# O) D5.39.217.76很好聽% a2 ^, H" _1 Q
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
2 i: P% ^* r6 G& M0 p但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

7 M7 U9 b0 m" h# W公仔箱論壇' F$ b& f% w! ]. @' g
好好聽啊!
; J. C. P2 v" M. `; o. \尤其約定!!!
& U; k. V! {$ @, [: S% {love it~~
' f! s; Z& o6 T# e" f% K' |( C5.39.217.76la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 y0 R( A% L& K" j; U# C& u

+ E) r* ?4 {: L8 A, U公仔箱論壇好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。( S6 \; S9 v* {) E) e' k# L
很好聽
" r9 I& N" \4 I3 h# n+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !
- `1 R9 {2 ~" |5 B公仔箱論壇元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
; M) j; H! s' s
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
/ |7 T1 \; K. G公仔箱論壇但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!公仔箱論壇2 \# I1 y5 W9 U; S- |0 p2 @% n
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
6 i- X& K3 P0 e  i; fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
0 z- t3 E! ~( L3 S: K5.39.217.76乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g% T  |6 i" O- m/ ^( L" ]

' y$ ~8 V4 C- T. c. A( l4 A7 ~

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
5 o( O& Z# u1 p9 [乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
: y# V! G5 L! ]. a+ Q+ s
2 w, k7 y0 t1 T/ I# O4 ]% u0 `tvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufams
/ K5 u5 `. P  B2 x/ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
" L, O( a' r" O8 K5 Z0 I5.39.217.76哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結* \8 V7 J9 Z1 Z3 X/ z2 C6 w
我諗pull3版主唱會更有感情!!
9 w$ ^: R  H  i0 @5.39.217.76$ C( K5 u: i4 x1 @/ v/ q
謝謝收聽!!