返回列表 回復 發帖
睇你post咗佢地啲舊相出嚟, 好似得張慧儀&江欣燕keep得好少少, 其他啲嚇親人呀! 睇呢班阿姨級好唔好睇架???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n* X# _, ]- f7 S9 K" I1 L
大文細佬,你咁後生,會唔會由於唔熟啲女神而覺得無咁校投入架?
# y. r# t+ s2 C: S3 @# o% [2 i公仔箱論壇我哋呢啲睇譚校長大嘅自然會有感情分加,你哋後生仔女會唔會唔知講乜架?
* ~8 C3 U8 ~8 ~公仔箱論壇舉例,leg warmer而家唔興家嘛,我睇就好笑,唔知你又如何咯。9 O# d* @: O3 Z  g3 @1 O; P5 P
2813811TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `3 H, H5 J- @8 @: n
係 ...
3 m( T; e8 e, f6 J9 O2 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-4-22 04:21 PM
) e2 b; `; d7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! _; X$ @- m+ y+ q7 r; r
同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
) s9 Y2 C" T2 \5.39.217.76我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

1 l5 n* E0 N) K, n0 i1 \/ O$ G9 l1 C& t  @2 j
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
( F% L5 A" L: p- ]. y0 h5 f( Z5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
" c7 ^6 G" g' `; f( a$ r, j! ?* Stvb now,tvbnow,bttvb) g$ s. I( n2 P
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
! w! ^( `7 k" Rtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J7 A' }/ o( F/ {9 w! O1 V2 K
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。5 ]: P6 j8 e, h8 Y

8 N# }! `4 s* A阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel...../ b! {! N' o4 ~; c' A9 _. E4 u' t9 y) \

6 T: n9 A/ Q5 [8 p" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V+ V* k! {7 g3 ~- T2 s
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
5.39.217.769 [! M) T' h, J! D: D% C4 c/ W

$ W( v* }0 D% j$ o+ m" @5.39.217.76陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
. U( \* G# U. K. f大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
' G& g" f+ X& h. {& Ttvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. o( j: T, l. I
. n" m4 ~: Z" \% n' B1 x
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
2 ]. d6 [  L  {% p* l/ [, N6 a公仔箱論壇2830332
7 T, Z) ^5 Y) i' T1 ^7 ^, C+ i+ [tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
. K; N& ?( J0 A' E" j- @! n* r公仔箱論壇
6 \( G0 f, z! R+ h! w9 R佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
) N: T' ^$ E/ P" A$ Z& ?& C) z5.39.217.76我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
5 n& d5 I4 D0 T; fleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
/ J9 f6 a" y, E$ Y. O公仔箱論壇
/ e' M* B. K, P0 s9 d1 R咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 公仔箱論壇/ E: z  U+ U; S9 z2 p& J- Z( \! D
公仔箱論壇! S2 s9 q, v4 a( |% Q1 }
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
1 V" p" @5 r* d, gtvb now,tvbnow,bttvb咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
4 P2 A+ N0 g" t玩時玩你小心啲喎。- u( U; n; n) G1 I& E0 J; S* n
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
公仔箱論壇0 R  Z1 d' Q9 O2 A
公仔箱論壇" a7 B; M4 X4 Z9 U
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
, O7 J+ \! e- ~公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U8 C# K- g5 N  R; ~. m/ [( Z
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 : i9 a* m4 ^" W, W- t6 ]+ o; v, Y
28474969 S3 {/ b7 S; f# @
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
6 c% Z$ n' B- |$ `; T# j& E' \5.39.217.76
: j0 H* Q/ S. Q! Q5 \# V# l: u7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我要電腦百毒不侵多謝度符!
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??