返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H1 n( @& k2 b6 }# x
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
% ^1 L8 b( d( v* Y. }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' E( h3 O$ }/ c0 s# p) e9 v$ q5.39.217.76哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
3 ^9 C0 F$ u: x* Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; g/ `  J& q5 P
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦9 A- m4 g) Y- ?; h6 U" O" a
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦tvb now,tvbnow,bttvb# D  s  J: w# L+ u& k' ]
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
, P- C4 x7 I2 B+ N4 _" ^lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
5.39.217.76+ f0 A: |. K8 g* v7 S/ V
係呀,唔死都一身潺。5.39.217.768 t: A% p0 z6 ]8 N7 Q8 k2 s# D( E# j/ N

7 _- s0 d% e! _9 ~2 n; rtvb now,tvbnow,bttvb " v+ f( n5 \7 F; ~! m
# `7 c# [- ^  I+ O+ C' R
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
# l' h$ o9 S( Y. |6 ~5.39.217.76# d: q) v2 m0 q, Y' H  d
' e7 i; P6 p( y8 A- T# d  {6 }) R
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
- u# f1 L$ c/ y8 d可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧公仔箱論壇, ]: O0 p4 l; y6 h% x) t6 @
写情方面都吾错公仔箱論壇/ a& j1 w; {9 R4 K
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦  O* }/ r& \) Q2 @
比castle同kate更好更衬
' X! Y3 {7 Z/ F% G9 T: Z4 e0 e仲有一出burn notice,我都觉得吾错5.39.217.764 ]6 q# U9 B, H6 t# C" }
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
5.39.217.761 i( N- K; A8 @2 b
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。+ H4 D) J, ?5 L4 s
Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
" ?0 K* t6 L8 Z$ u* a# m* U; n
- C- [4 _$ \; v/ L. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
, G' ?9 {0 C! _% f* G9 L不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 7 T- s" R& ^7 D/ @( T
& n* h( g) a5 D* c2 U  y
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
! y, G6 b  m. C+ I4 h1 w$ o3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
2 ?) s3 l# S. e0 Z( C& @- l我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
7 \1 U6 [- o7 K' X* P" E0 h) X/ g0 b, _  w3 w, K  Q3 q
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?6 K- y, b( G- s: R4 L

6 p- h* w, u  W. X+ TAlmost Human5.39.217.769 P' F. p1 W4 h7 I/ p( b1 l

# R8 @. m* j' ~& U公仔箱論壇Tomorrow People
% Y% @6 }5 U5 w' u3 A
/ }- y) f+ u+ o& {5 eBelieve; Q; R. B0 D$ c( }5 H+ u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _3 n" P  c) P! h
吾知你有无留意呢出"person of interest"
* w8 u* i: `* E7 e/ B8 j公仔箱論壇体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少公仔箱論壇$ Y) g4 R- z+ p: {, u0 O9 U* n* O
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
7 ^: ~+ z1 t* A公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
* `9 g5 g, M7 g+ X0 g

) q! S- Z" C  C, r, B5.39.217.76呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
' k& O: Y: v# e$ X睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。tvb now,tvbnow,bttvb; l8 b5 t' i0 n6 ]& O8 r0 s
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。公仔箱論壇  m7 z% L7 a7 L% K6 z
公仔箱論壇2 w& \; Y8 ]+ i7 G
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 r# O2 Q# T# M; i8 k& p+ S

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

tvb now,tvbnow,bttvb+ }4 k) I9 S0 [8 ~

5.39.217.76! r  _' _: S6 l" I/ r( v" K- {. \

还没有看!
: B6 a$ t) u0 X' v4 Ztvb now,tvbnow,bttvblek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
/ Q3 V7 R. i* D- P; {5 i0 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* z" k2 }; d/ O
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
% X* N. C' J2 Y; f$ P- atvb now,tvbnow,bttvb好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
+ o; |; m3 l- z6 t0 S( b/ E公仔箱論壇但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
* F$ Q  W* b! w( f# V! plhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
7 x% J8 ?: S$ a. j/ B公仔箱論壇
% J2 f0 r. W. F5 h7 v公仔箱論壇呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。  }! y$ r( A$ \3 I1 u
john系我偶像黎架
4 k0 ^9 o6 a' q$ c* pshaw串得黎几有性格
/ q- R; E- H$ _$ Htvb now,tvbnow,bttvb连之前的反派root都越来越有睇头啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 V/ f' y( D8 h% I2 @, D9 f/ v" e
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦tvb now,tvbnow,bttvb( I( m9 {6 u6 F
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
+ t7 J0 c# H0 t& v: X' R) Q. D5.39.217.76貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?: C" e0 f4 v7 N: \& a
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯5.39.217.769 I: i0 o6 m) z) o" n
相比近幾年果D仲垃圾啦
' D8 m7 M2 ]& I% J% s1 m1 P" llhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
- L2 ^2 S  c% S8 Z) O- C9 |8 {係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
4 P: O) |8 X" a; K1 k公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
0 u5 ^& ^# p+ c, @4 Otvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?