返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得" t# Y+ @8 ^* G
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
% }$ ?- I5 Y# D( u* n! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 n/ Y- f' H1 O! W7 h  `# J7 n7 W) I
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?公仔箱論壇& d+ E% I8 E% n* s
; Z, d1 m0 B/ v4 H" k6 d
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦公仔箱論壇  o5 o! n# o' g4 z
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦! @  }# k; }2 _
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
: _& O, Q: Y7 U* \lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
4 M: _* s" M. ~2 h6 D0 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,唔死都一身潺。
* ~) {9 m! y+ e6 N( t! l

: h3 d/ o& h* y; M" Z 9 f4 w! |$ V, h3 K* L& h$ c
( \7 }& k4 C9 k! I, J( r
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。: X6 _/ [; F2 A- t) D

% x# P% t6 T9 d; w
+ m+ {  d* @* R" i7 m2 [
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
- A8 R7 T9 w- T7 w6 w, L9 ^可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
% R1 d5 o2 [7 }& M$ z# M. C公仔箱論壇写情方面都吾错
, D/ B4 `6 k. ^3 ~$ D' T屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
# v# c4 a1 C# g5 T* `2 J- H$ W  Gtvb now,tvbnow,bttvb比castle同kate更好更衬公仔箱論壇) V0 V7 Q* n: x1 f  `
仲有一出burn notice,我都觉得吾错
5 W6 H. M5 `& {5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
+ ?- v6 o" [; N" R* p& LYES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
! G: x' ?7 u" R% l0 hBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......5.39.217.761 Y! u0 B4 O8 ]% p) `

7 U+ W# t/ k+ \至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q0 l7 w1 T! P8 M1 e# [! @, T; |3 H
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-2 12:25 PM 編輯 0 I$ U' m4 I1 n- W6 z4 r

3 _0 [* @1 I( A3 z! F, ^
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% x. g) G% {( s4 S, E
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
" l; z' r6 Q5 v- P1 i# X+ a
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
& c' u0 G, b1 N% H4 o0 Ptvb now,tvbnow,bttvb
6 \. N  P9 {# I8 ftvb now,tvbnow,bttvb貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?, h" |. `; C1 e6 X0 F. j

, Q# V) ]( Y" mAlmost Human5 a+ ~4 s2 m" \' M

5 J0 I+ U) B3 E$ R! hTomorrow People ) e7 s3 o3 o5 W# v' W
tvb now,tvbnow,bttvb7 G1 W  s- D% J! Y3 q
Believe9 f4 ]0 M' y2 k9 q& L% o6 s

' U" o9 a  h% w  m) ]- Y7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
吾知你有无留意呢出"person of interest"公仔箱論壇( f( A$ t/ s9 k& W: h; |5 l6 W
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
+ h" f  u4 r4 a% J2 E9 c* ytvb now,tvbnow,bttvb但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...4 L' ~6 o, |8 A7 l
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
- U8 o0 m2 q1 M# v

0 i6 I1 E8 x3 X' \8 B' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 x1 j: \9 j$ Z  X
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。5.39.217.76( e. i! ^5 b6 p7 W4 N
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。公仔箱論壇6 n- ]7 A# `1 I3 s) |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; P( O# b6 @$ k9 j. L6 n; B
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
+ |3 P- a9 w  K+ ^tvb now,tvbnow,bttvb

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

& ?0 O" b: }! R

1 C6 v% C: t$ S* U

还没有看!tvb now,tvbnow,bttvb" w$ X' S5 t; j
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ J5 b- H7 _' C" o5 F2 I0 R
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。5.39.217.761 a* ~- U+ J" |+ V9 b, |% z7 Q. ]0 D
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
  T) ]- `$ E  Gtvb now,tvbnow,bttvb好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高$ B$ K; {" g+ \" {% c6 `6 E4 u
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦/ D' Q: p5 S1 Y+ Y, S
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
- b% a/ e% v& ?1 f; b: u1 x0 mtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76" v# B+ Z& A0 f, P
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
0 W' A& W4 B5 w) D3 z. ~公仔箱論壇
john系我偶像黎架  p! L9 a8 m% ^( k
shaw串得黎几有性格5.39.217.76: s& s6 a  k* y5 X
连之前的反派root都越来越有睇头啦; b4 J8 S" f' z1 N. J0 l' Q7 }4 P
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
  x3 r8 d! @0 J' q7 d9 olhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
" l9 s9 Q$ C5 q) ~# c9 i; A7 c公仔箱論壇貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
6 z. I/ @+ O' t1 k/ l" g' }
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
( }2 Q2 ?. P* }' v/ |1 q1 `4 O5.39.217.76相比近幾年果D仲垃圾啦公仔箱論壇6 F8 a4 n1 Y# d9 S' V
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
公仔箱論壇% h3 P' G) i7 p+ r7 J
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦tvb now,tvbnow,bttvb0 t1 p; K9 r. L7 ?# z
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
. V( w8 H* i2 K9 O6 R我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?