返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6 b7 [3 x1 y9 a* g' q1 _公仔箱論壇siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( K3 _; P9 k! s' P6 y: X
謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) X. ]1 u5 I5 C$ Q+ V. J
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
* u9 S% r- ]2 a! F* h9 J& w7 v呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
& N0 D9 Q/ G7 d/ z% jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
5.39.217.76% v% Y5 e# ]) C4 W& w6 q' N$ y
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
2 e9 m$ `& ]) g8 W9 P# b手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?
& _0 H, U, V( s' f, w  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
5.39.217.76$ C4 R+ d' h6 p7 J0 B
我會講WELCOME
係咪你本人???tvb now,tvbnow,bttvb% a1 J7 z/ o8 K7 `: v
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
) E" {7 ~6 R4 _/ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀... D+ B; ?7 c, c, o, M
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
5 o. Q8 o% J( e8 a# ~8 p5 I8 x; j很熟的回復
Ghost!! 6 a, d: _& p* m- W2 X+ s
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
, U9 J" ]3 j" U, Y. ~
惡夢嗎
& F( g, f3 W  [6 \. V0 Z1 L你要講Welcome哦多沙先夠專業
7 U. {& t; n% u& e話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
/ p7 ~  O" m8 J* n3 F$ ]4 Hfiremic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W3 \+ r8 ~+ U
哦多沙不是爸爸嗎tvb now,tvbnow,bttvb1 G4 D) d% E0 j' f9 z
不過我樣子太普通
2 d. [) U+ w2 B: D! N- Dtvb now,tvbnow,bttvb平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
8 z2 n/ `9 ]! I" M" `* G% {tvb now,tvbnow,bttvbSicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
" _3 J- P" m+ s& ?2 `  m公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r) r6 E( Q" p  m! ^0 ^) _
半年後回來了4 i- j) s) k5 Z3 d7 o. X
你說什麼局長