返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~" M  |  Z, V. \& G( f0 `$ m0 A8 r
siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
" I# t- @% ~4 F! h, u8 m. N5.39.217.76謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!
' {2 g6 ^8 b* Ftvb now,tvbnow,bttvbdcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
5.39.217.76. G3 F% K. _" L: Q# d$ a4 ?
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LUTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, j! V2 X6 r* p% S
firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
公仔箱論壇5 c! U9 u! I6 R1 a9 R$ `; w
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD' R" I. [3 `4 ~3 ]
手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?公仔箱論壇, ?1 Q6 I/ s8 [0 I
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
5.39.217.769 X6 D$ H% i* I8 _8 }* ]) ~5 v
我會講WELCOME
係咪你本人???* c8 b  _1 h  ?: y" i/ w5 C
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% K$ g# g5 y' }3 D* i8 a
你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..
- x& ]! b4 _; N: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
" ]; c+ A8 z( @% i1 v5.39.217.76很熟的回復
Ghost!! 5.39.217.76) p) o% [5 h: X  h. f$ q
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
6 L, E/ k' I* m2 Q惡夢嗎
5.39.217.768 ^' y& l/ a  ?9 w+ Z% t; L1 f' M% E
你要講Welcome哦多沙先夠專業
& n! U2 b% z  S( q7 w1 ^+ o% |公仔箱論壇話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D; Q- b% w2 _8 j# e& V! O
firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
1 W% p4 v( x5 r, m: vtvb now,tvbnow,bttvb哦多沙不是爸爸嗎
- f& k! |9 d' B7 Ftvb now,tvbnow,bttvb不過我樣子太普通公仔箱論壇. }" }* K% d" w: Y, d* i3 \$ r
平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。- c% V+ o% B6 f& Q8 D* s
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
3 p2 f$ J, ?/ R0 @# Ntvb now,tvbnow,bttvb
* R, G: p. j- z. b* ]* [2 T0 d: B5.39.217.76半年後回來了
* c0 H5 ]0 A: M* H- m  v你說什麼局長