返回列表 回復 發帖
& f" Q; R3 {( P8 s8 x- u" c, W# T, X5 Etvb now,tvbnow,bttvb
( _3 }: L3 N4 t7 r. I& {) f黃金貴去到當年女兒的幼稚園,變左安老院,諗到自己會孤獨終老TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p4 Q# n' J% C7 g
跟住去搵樂天送,在樂悠悠面前,因為想念女兒而崩潰大喊,關禮傑全段都做得好!! 睇到心都up埋!5.39.217.76% x4 L4 r/ `3 X( \6 v0 ]6 A/ X! X- \

" x6 x( N* _" L* P. etvb now,tvbnow,bttvb之前同樂天送食菠蘿油,扮到自己有個女兒好幸福咁 ...
) T- [  |' u3 x* x9 Ltycn3320 發表於 2014-4-17 12:53 AM
- n! d/ M/ c" v2 a4 `5.39.217.76
& R* p' b. f5 L! g閞禮傑响叛逃都做得好好架! 可能人生經驗豐富!
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...( K0 k9 q: R& I- B
大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
9 {5 o( ~/ q: M# T. R5.39.217.76第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.
( _9 I) o% `2 P4 Z現附上名單:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 M& t/ O+ o: f' Z: M8 [6 |( }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚睇完第九集, 宋柳娟好正呀! 笑到癲咗呀!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @: J1 f( }0 }3 K( k9 [2 S
第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.公仔箱論壇( l4 h6 k# q" y% [
現附上名單:
* z. V# x5 O" }* q' ?) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2768784tvb now,tvbnow,bttvb0 Z3 r9 N- k+ s, K  I
leekwoklam 發表於 2014-4-17 11:20 AM
  O! ^% D3 }) p4 Y
公仔箱論壇/ V- s9 _$ J: W2 [, z3 X
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
/ I/ Y  Q- g* H公仔箱論壇ICE17 發表於 2014-4-19 01:07 PM
愛是永恆同感冒

評分次數

• timmaxsing

多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》5.39.217.764 A: T0 d% I8 v( b; j( r
k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
4 i" E6 w4 }- z& d
我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
tvb now,tvbnow,bttvb0 v. F- d( `  t) N

" G4 b2 s0 u1 l0 ]. b; ^5 R9 R5.39.217.76點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!4 f; e1 i" Y4 }' k
大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
0 J$ h: E# U) i* e  `7 }唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒5.39.217.76$ P; ?9 j: |7 E
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: M$ f6 D9 y. I7 d
多謝hello12324補充資料........
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
- t7 W- L& r- wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ICE17 發表於 2014-4-19 07:38 PM
勇, 早班火車, 玻璃鞋

評分次數

• timmaxsing

hello12324, 你好利害, 首首歌都知道, 謝謝你~
8 Y0 T1 a* U% O' ?4 _& e7 h( p6 B3 X5 }
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛比呢個細路女, 只係想爭番老公全部嘅愛, 佢就係知道無可能, 就選擇逃避, 選擇離婚, 有番咁上下教育仲要係主修婦產科, 理應係一個理性嘅人, 佢自己比個籍口自己話情緒病, 實質有情緒病啲人唔會識揾後著, 咁識保護自己嘅.
8 O5 v/ b/ |8 `2 {: m/ [
$ {; ^; q- S# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVB一味想寫條線比機會女主角同男主角名正言順响埋一齊, 搞到好夾硬嚟.. 其實倒不如話蔡妍有病, 蔡妍主動希望老公將來幸福有個好女仔同佢過埋一生. 雖然呢種人少之又少, 好過e+明明係一個自私嘅人, 寫到有病做籍口離開老公吖!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v/ K8 w5 b1 q+ M. E
6 C" I; m+ G% `
除咗呢part, 全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴.. 仲有其他.. 不能盡錄.. 講到肉麻愛情就唔好喇!

評分次數

愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...公仔箱論壇* q; |8 \# V: ?
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
公仔箱論壇. v. F! ^, R+ E+ {( F
大佬好一句<全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴...>,[叛逃]我都有十集冇睇到.直到尾两集,睇完大結果個心都唔係好舒服,[愛我請留言]就集集追,都係笑吓過癮D

評分次數