返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
& t- l6 O6 I/ ~/ r1 Y2 U+ x4 A- T2 G5.39.217.765.39.217.76( ^1 C% e- g: w2 {
真係順眼啲架呵.........
6 Q' d) ^- w: I( Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-3-27 02:20 AM 編輯 公仔箱論壇9 g1 z: B2 t# g( G: o' l0 f1 U+ a

/ E' z  [! R3 j, r  P5.39.217.76
# ?4 s5 q- l0 a% e; h, |3 l. W

, Q, U* P2 `& d  g
# {/ W3 n; D, J9 A! J) Mtvb now,tvbnow,bttvb係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。
- _4 c3 h1 \: O公仔箱論壇
& ^4 Q; X" s# n# m5 Z公仔箱論壇問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" O' q/ d% P1 O, B
leekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...
# I* f7 ?' W$ [8 Y) E大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
tvb now,tvbnow,bttvb6 t( d7 @: N. F8 P' \" ^& `

# N. J: O" m7 _- t) E公仔箱論壇啱嘞! $ [3 {8 P% f& p2 Y; Z% D- M
5.39.217.768 r# A4 {( r4 o* [0 n+ H3 R
我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?5.39.217.769 V; i3 J* a& ]- S/ s) `5 u, e
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。
( f- ]5 b1 C% A. y又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
& d8 N" T& b) D0 E. u* J+ i公仔箱論壇
/ h0 ?* \% r+ M: r3 J. W. R# B/ ]7 hmnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。5.39.217.76$ D! }$ t* |, F6 _. u  A

V- i! R0 N" r: h" C9 O1 f; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 f/ G* @# h6 W  y; s# M$ O4 [

9 G& [% r( b) E3 V/ K你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...
; i7 s( J  j4 O; P3 u5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加tvb now,tvbnow,bttvb. h) {6 v3 S6 f( o" o
論壇學嘢,平時真係冇時间
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {7 @9 Z) q" I- F, b8 {
! N2 ]5 c# P. j
唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...
5 |; Q: \  `$ T8 G- N公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目