返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
) _: D, B8 Q3 o# Q- X公仔箱論壇" |: y; G4 [* ^" i6 l6 ?$ l
真係順眼啲架呵.........
. I" w! D& P$ Btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
8 u) D/ U9 l* @% a9 N: \tvb now,tvbnow,bttvb
7 J* E: i! S$ n+ V5.39.217.76
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ^. p& W# I. F# I  h

( @$ `: q6 w3 X- F$ `4 ~5.39.217.76. E' I. @" |8 B: c
係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。
% I/ B- d1 a$ S; Y5.39.217.76
- b5 F+ n6 Q  V  p  u" _, \" y0 b問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?
0 e# o1 w# T- @+ V# Y! [/ yleekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...公仔箱論壇) E' y- ]/ k$ E, N! l. w; `9 f
大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
1 ~0 n( G) S% f9 U. fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. E& o: G6 v9 y. Q: @1 x啱嘞!
+ m9 [; x/ H. l6 b+ E( qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& F) r& c- t! z) p7 K9 V, ]
我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p9 q$ i6 P: @: B7 v- S7 N* j9 j
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。
/ k, k$ n4 J! a5 ^; I/ a) e! j- t4 R又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
0 {5 a& v$ V) Y# V$ K
7 r$ Q0 b9 w' v4 O7 h+ dmnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。5.39.217.769 o6 r+ W+ J1 d: C, r, c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n9 k9 B1 u  f- X5 W  `
仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!# d$ @) `4 x5 A5 C

a& e9 X9 m' C# L" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...
1 g2 |: _7 z3 ~4 w: J公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加5 o$ I  l/ ?, |
論壇學嘢,平時真係冇時间
$ G9 @4 U$ q! E' k+ R

: c$ Y8 l3 o6 ]0 c0 w+ f6 }4 \tvb now,tvbnow,bttvb唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...
$ m$ c" i" s2 R1 g. e大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目