返回列表 回復 發帖
, d' X: {) G! A, w' Ltvb now,tvbnow,bttvb細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
' e  k# B2 g  S0 T$ M5.39.217.76真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
) @' s+ F/ X% e) P啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
5 o4 L, T7 @2 r, x7 h% ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
3 t' C7 ^! H4 \/ L5.39.217.76
. B! a  l, i8 C, h5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }: [, _: o9 }+ U7 a) B* h) [

8 a4 n! G% }' S/ x公仔箱論壇我最多一路睇一路玩game7 u- _. q- i. c" v% x5 H6 Q
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
2 |3 d3 |6 u. z+ {" ytvb now,tvbnow,bttvb我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G8 d3 ~& {: Q' p& C; [$ \- r) }1 y
5.39.217.76. a6 f! c5 d/ H
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. 公仔箱論壇+ f; W( v8 X$ T+ @% t" \: ^7 Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K; K2 G" l0 B, I) V, z$ Q1 \
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
- a  A) m" k) E4 }8 [5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
6 K# Q# c2 R* \2 X5 M1 T- f5 Z& D你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
9 S. T: T. {- F! H/ {( Z  F$ ?5 N; r9 @* r+ M) l' O

5 v& J+ H4 t+ l& }$ N以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
# B4 R+ L- ]1 s3 `3 r公仔箱論壇同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
tvb now,tvbnow,bttvb5 N2 a( a" @1 i9 _
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。5.39.217.76! B+ ^& a, [; U
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
! p  V% u  N. ^1 q  V: Htvb now,tvbnow,bttvb啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
+ f4 y+ f# }  q# |+ h5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
/ W  }6 z( J6 _4 x5.39.217.765.39.217.76; x$ m0 J6 Z+ m3 J# _* m

5 Z0 n; }6 T9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
5.39.217.76  o7 w' ~) _: a, u( F$ v* [; t2 H
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......公仔箱論壇& A4 ?) x* S+ r+ a
27015655.39.217.76+ E/ J! t  }3 G, M% E% K- {
公仔箱論壇2 o% {: h# ^& W1 K. k% E  }/ K
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
5 f' y+ |) `6 i" k' S" w3 ~tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
  S7 X1 ^, {5 K6 R

M5 |* s" _! e: v6 p$ T, s# D- y% B居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
, l; o3 ^8 i- A! A5 B; d" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ~3 F$ q6 t7 f& U! v
公仔箱論壇( \! m; Z- |3 i* Z( Q3 T2 ]
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
& v3 H( R# z* A5 A* D) A5.39.217.76tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
5.39.217.76. H: U- g" f. }  \
5.39.217.763 P% U' S# T) C' x$ x9 ?
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
5.39.217.76. O. h0 ^/ T* I0 \5 x6 U% T/ `

4 \; M' C8 z! O: ]; r' e9 B! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
9 J6 L1 [# L* q- A0 l大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
/ a: C  d' y2 w; i公仔箱論壇
& _1 k/ P9 l! I& }1 S; q5.39.217.76細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?$ U+ M$ n! D% L& g

( {# T, P* M. T2 U公仔箱論壇無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!tvb now,tvbnow,bttvb0 o8 B0 V  R. T( e: U1 K8 ~
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
7 t# d9 h  @8 T公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
" P" H; a0 ^. r- Y" [  d8 y' _公仔箱論壇
3 u2 D  H. E% ^8 v粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
公仔箱論壇: l% |8 X4 ^; V. O" l8 N

/ E: k, T& @$ n' r% H公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” - b( e; |3 T* k2 Z: g& Q6 T& M
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R0 d& T9 L/ M$ E5 L3 a6 d& r
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ V. [" y4 k: m$ m0 E
公仔箱論壇% p: v  p& P; T9 q  F" z
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 6 Z: Q( [6 _; T
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
2 a  l) b# \- x; S) O) e8 F' U1 i
5.39.217.76' I" x0 l% r. Y( r& c+ v5 t* u
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??