返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
- F& F9 b/ v9 z5 L% Z5 ftvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
5 u5 k0 O- h0 L8 r6 H$ \tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇2 `" ~1 l+ \4 ~: W
成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V8 u: h& q- I- I* Q0 W3 T
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

# V, H* A4 p9 A- f  m7 m9 V, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...+ @4 M/ P4 p* N; d9 C- z# V" D# j; L
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

8 y2 g& p/ Z$ E' b, x& Q公仔箱論壇
; F; [' [2 d9 F' H6 Q# Rtvb now,tvbnow,bttvb成半年無見,好開心見番你。
1 R# [, E* |* L0 i$ X5 i好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
& m' ?; Y2 N: h4 r2682052tvb now,tvbnow,bttvb+ l3 L4 |1 r% R2 O8 {/ O
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ [6 Z: X, J( P/ t5 q1 b
% t* o  `. W2 I9 E. J
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; S: n. }- g$ f& h" l. g1 j
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇5 ~/ ~+ U7 j3 ?  _, ~1 \
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
9 y, W( n" y2 G4 {1 A' E

% o) X  J1 b% v5.39.217.76女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 5.39.217.76! _  r3 L$ }) }  y# d# I! d3 c! m

& c7 _8 S4 h- ttvb now,tvbnow,bttvb
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶.... d! s. g- H4 p$ f3 P
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇1 b& h* h& p  R* k% T. a
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
8 y9 J2 |/ _4 V& U; V  y& Z$ o

}/ F# f5 L/ x6 v其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!* }3 B0 l  J+ k2 \6 V0 {3 _
4 G# w2 s, m9 c9 q
tvb now,tvbnow,bttvb: v7 b/ b7 f" Y
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!tvb now,tvbnow,bttvb" ?  Q/ ~0 Q* f8 u5 @2 J3 o5 s
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!5.39.217.76; ~" v) e' f' k% e
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
. B9 O, v5 m1 ^1 ftvb now,tvbnow,bttvb2682931TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W: m% I) a$ h5 ]8 u- m
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb* R2 D  T9 _- v0 n

2 G5 I% h, s7 Q8 K% D& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。26829482 c: _$ K  M  x6 g  @) S9 W6 x! ~
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
; J, n9 z5 H; {- {! o啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 i! `/ s$ i% ^( X; f
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* G$ ^1 c/ ?; e# ~: v. ^

" j" \. q9 {: W: B# M8 f話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
3 V# {1 }. o* [7 [7 U5.39.217.76
* O, P8 [1 S. OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
" p1 L& J9 e+ ^2 n+ f" S+ ?5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
! y7 o' c! W* R: L5.39.217.76公仔箱論壇" i9 Q5 _$ Y% d1 e, n* x
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
. E4 W/ E* k! s, O) C講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
, u& c, |7 f8 ^+ k$ _) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
# O/ A8 ~* L; Z7 h$ U& a  |/ Ltvb now,tvbnow,bttvb
( H+ `0 T# G# ^' \+ [& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........