返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb# T, ]% w, A! }  d2 D+ [$ Q% ~
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
# O1 |% Q6 d5 N- H( ^. x5.39.217.76
# O2 E: T0 C9 W6 P: G( e+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
& t4 `3 ]& F* L: h公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

: F. Y6 h% O3 P6 V0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶.... O' N) p' ]2 J8 N$ s* S
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q( U7 e( f2 S
4 d; j0 f: p+ I! a
成半年無見,好開心見番你。
% M. L: g6 \6 n' _$ I+ F好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
* y: }8 e- Z# g: r1 [5.39.217.762682052TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [$ ]& D8 w5 l( s
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇6 H3 ^4 \5 H7 n' c
tvb now,tvbnow,bttvb" J8 L# O0 _/ ?9 E( X* w/ C; ?$ K& O
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...( x, f7 o) ^$ r1 \4 h) @$ q( C
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
- ?4 ^" w4 D) h& s公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
( h8 r, M  |" r5 S5.39.217.76公仔箱論壇3 ^( e  j" T& c  E/ Q. a
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 & U7 O$ P# L, u5 ]# c- z

" q8 l6 O: F6 {$ ?tvb now,tvbnow,bttvb
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...- b2 G( |( ?- s4 P! Y/ m1 a3 G
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...5.39.217.76, \9 ]! W# E; U
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
: Q# ^4 h. A9 ?" {

I7 `% l% h) Y/ m5.39.217.76其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
8 X" b+ {7 v1 D! i5 L5.39.217.76! T& G2 ], q& h% o) Y7 J" ~

2 A# i3 ?% W! h' T, {) M5.39.217.76你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇' u+ @* F- ~% O: Y! h/ M+ M
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
3 \6 q& q) g: b# ?; Gtvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
公仔箱論壇8 Z+ t' u& c$ B" P
* c7 I$ T' z7 X/ _6 @0 M; }tvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
' k% s! r' }: N1 y公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U; Y& w1 q  U3 q
% G; X- e  S5 J8 c+ B你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
2 t! t5 U& @* ]! q; f8 h/ }. A; Dtvb now,tvbnow,bttvb啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
+ P: `/ z' |5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
) a/ I8 \' Y) c- w/ W0 [6 U1 ctvb now,tvbnow,bttvb
, I& q- h( l- J& O6 {話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
; P# S  _. w1 ~" |5.39.217.765.39.217.76' u* g1 O5 n1 `7 }7 r
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添公仔箱論壇. J" ?  [( c, `& N. A: `
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
9 [) r( c# W( Y+ B) rtvb now,tvbnow,bttvb
. X% ^8 {6 s1 J) J細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb$ R. j" \6 E/ ]  o# ?7 _6 ^  i
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...5.39.217.76  ?6 u" U( o" s  b9 E
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
4 V0 n6 _$ L8 S3 w
( \* W. I" T, E6 y# i
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........