返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb2 F1 j* Q4 l( B+ \; [) X
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
( W& h% w- q1 j5 R# G
$ c3 R* y, n! D0 S/ v6 c, X5.39.217.76成半年無見,好開心見番你。& Y$ W" |; ^. m  _, r2 {
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

4 H! q# V4 F' Q5.39.217.76
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
) p1 z1 v  g( g$ _另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

1 b6 b( i! H. ?. ~& I) ]! b
5.39.217.764 K  d/ r/ m! F0 p. t+ p
成半年無見,好開心見番你。
7 C. s- H7 C$ O; ?( X( F. o- C: l公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
# i% M/ o) T0 S/ a' S' t' ttvb now,tvbnow,bttvb2682052TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& b" G; y' S$ E, ^, y% K" {) D8 O
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
0 @, a# _* X" H6 Z& c. x

1 G% o1 ]# a8 _/ \! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
9 x5 [0 I$ B( `0 X# P另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
- g! g1 {( k' Nmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
& o$ e; A$ M* i: Rtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76- b) B3 V7 p/ D0 j
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 公仔箱論壇% B/ e7 X& f% S
; U# d) g/ ?  c) |
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...9 _  N# ^; g5 ^. `* F% f% m6 o
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
( w0 d! M. c# k, C5 G7 C5.39.217.76molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
8 X% A& Z0 d4 z8 n# W
- E; N- k' H# q. P1 Z0 Stvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
5 K+ I0 y3 P/ K0 D- o6 Ctvb now,tvbnow,bttvb
9 Y: n7 v, C7 \1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 y$ X3 E) r4 B+ F
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Y/ }1 j7 N& Y
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
  J: u8 ^" N& k' {" U' Y* _; ~0 s公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
7 m, x* J7 f( E2 Q; l
% u- j6 B/ V% U+ ~& c其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
3 y  c  {. {" _- r公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb$ H8 m5 y1 C4 ~: A# V; n
9 l/ {7 n1 ^. P7 W公仔箱論壇你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
  x% Z4 c3 b9 Q: P9 S, y5 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ]  Y0 t1 Y- L
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
公仔箱論壇+ ?4 J# a, E1 n7 |9 \
tvb now,tvbnow,bttvb0 y) H$ k4 P' r9 g: b+ x1 [: i& {" e
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
/ _  f4 d" ]$ I$ ]% mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 C4 [/ b1 a. I$ P/ T8 u- g
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添公仔箱論壇/ ~- ]; x2 s" X9 y2 p9 \5 S4 r
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* N5 P" m% J: c2 P; y/ e" x0 F
9 y. `# g! n4 p7 E6 K6 z" x, c( I
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
4 M6 D: i* {! B8 s) a講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
/ I- S8 }: d3 W7 I# N3 O1 d+ p  X0 @公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
3 a1 J, Q$ q, P3 u( H, q
+ e. r0 w9 k( k
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........