返回列表 回復 發帖
$ p- x5 Q1 i2 I9 h( {8 j5 d公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
! r. d8 ]* M7 a0 W真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........5.39.217.76! a4 K3 Z5 ^. J  g  d9 u3 n, x
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.5.39.217.763 Z$ g- [4 P; u. R0 ~/ S
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
3 f/ H" J3 m4 S0 C9 p; S( i公仔箱論壇" a) _+ I0 y: h
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
+ u3 m. h/ o8 d5.39.217.76$ T; x- o5 P+ ~0 u( q
我最多一路睇一路玩gametvb now,tvbnow,bttvb" X5 C" i# {. k$ u
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
4 o* g( A- C3 g: W' p5 l
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
# N% E" A( u# z* {6 D- h4 x% T/ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇) B* x6 |' H; _
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
* z6 W! f4 W$ s5 J7 E
/ z1 S* M4 D2 x( w% \# w睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...tvb now,tvbnow,bttvb! N6 U, o& U* w3 b; z8 e
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
公仔箱論壇( }- \/ U  T: y) D: B6 ^
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......5.39.217.76; k# B9 w# n1 n9 r

. r3 u# \1 Z% s2 m4 O6 Gtvb now,tvbnow,bttvb2 }$ K& c, X- U! C5 j
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。5.39.217.76' Z* N1 E" L" I! e& T0 e
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
& C3 P( x- c# \( \# G$ ]細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
) _0 q% d. S8 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........7 f8 G% I2 v2 S& z* N" A
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
- G) ~5 p  N5 [2 {2 @5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [: {  c" V3 G& Q
公仔箱論壇/ F1 l9 Z9 {" n: z/ W  w  k
公仔箱論壇+ q% y( w' `% T! R+ r+ r% V
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
) ^/ }$ R8 B+ D
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......- e6 H9 t& m( U8 N9 v" s
2701565公仔箱論壇4 n. q) o! w+ ]/ \9 X3 e
公仔箱論壇9 |0 c6 M1 M, i2 B2 f% i, |
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...5.39.217.76# H. ?' k" U! I
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
& ?5 l* n! }+ I+ |; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 W$ \* s' O# u) {, M8 n
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
* _: t; C) g' A: |2 m" M公仔箱論壇3 }) i' m# i$ W! w3 q- m9 K% l

3 g$ |9 W; r& ^/ ~8 c! g之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
2 V8 |$ u* Q, Y4 u- z$ v$ R5 Btycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
, n  ~3 i# c, \0 w5.39.217.76
5 _+ S, \3 _5 h- ]5 Q4 D2 T公仔箱論壇咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
2 M8 D% G) j% T0 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! l" ?/ L* m) ~% a) ^
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
# N; V7 _+ M' |2 Jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
) k! T1 U4 N8 d% n2 R" v  }3 C* U

$ a* O4 j/ [. G+ R公仔箱論壇細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?公仔箱論壇3 u0 v, Q! q  @# S0 t1 R& u& {5 D, R
5.39.217.764 U+ k4 U* w# f. L8 t
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
4 q! Y* s( ?9 ~& E  m1 {7 T8 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...5.39.217.76  F1 c! F; i* ^- P: {  F* t; q, N! Z
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
  r7 s" m& _0 C' A* x$ Q0 c5.39.217.76tvb now,tvbnow,bttvb2 t6 R( D2 ]3 p! F
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
. l! o( R+ a7 W1 A8 X* @8 a: {* ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; r% c4 u; y) x6 d- t6 Otvb now,tvbnow,bttvb“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇9 Q8 p% T; I* C! Q2 [1 G, R! W
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
0 L: m& |# a) n2 w& a( i5.39.217.76係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
5 P4 s9 z, z. P% E) x公仔箱論壇
- G0 v2 W, P3 ^& ?公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇0 e: i4 u# n' F3 h. f; _" F/ |" @
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
: T; c2 j# o1 L( g# c5.39.217.76
# O, ?+ }8 x( J2 {; [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??