返回列表 回復 發帖
4 S. Z; Y# R. e' m) a' r8 N

( O* ]9 h4 z+ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 j* p3 B! ?) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?
8 I# ^% R- G; b公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
" l! u/ e0 a; L* @. I% ^3 x, V- G  Btvb now,tvbnow,bttvb
8 ^: }" z% [2 {3 Q# {tvb now,tvbnow,bttvbrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
. t3 `, o, k0 T* G, w. n
: o1 X9 ]$ G- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
5.39.217.76% \5 K/ m. M! y) S1 d3 F% k
0 d) U" c# T! P2 h& ?- m  B+ B
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀9 q" p! j! o/ i) E: G" A: w
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
0 N& s0 w3 \. S/ e' Otvb now,tvbnow,bttvb
" c  U) F* N& }  R/ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
1 ~) I0 c- L) w6 [, e0 X' ]0 T: Otvb now,tvbnow,bttvb喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?5.39.217.766 S0 v0 {* @3 Y6 j" V+ n1 _
5.39.217.768 `: B6 Y1 j) |! a2 g) i" I2 T4 O- I/ _
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
8 N/ |+ r  E( _7 k! [/ \! B5 eleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
8 g* g# i* w9 |: M7 H5.39.217.76that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
% X4 E; `$ y  @# G2 r2 b公仔箱論壇that would be too bad
8 R: d( F/ @5 k$ u1 [- `: mshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
, x3 H* A1 K3 R& }# b; y1 A; g8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" s2 T3 V6 x( F
咪係!
唔怕水滿就得
2 C. v  c/ |- Ntvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?/ B3 p/ C" ~2 z& e+ g7 \

W! q" D) p7 C7 W0 q公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
1 h. v7 |0 b% k
; f2 X7 K. L" ?5 `+ i- ?% w5.39.217.76話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
公仔箱論壇; A: n' ~7 e1 q0 F
tvb now,tvbnow,bttvb) _1 J2 f, ~# X, P0 D2 W( w
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
& ^+ H7 d7 N8 `. e7 g6 P公仔箱論壇喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...$ i$ |- w1 }& p" F/ y' N$ h: a
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
$ V5 K8 u3 B, L4 R  N. I6 Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U9 F) j2 v3 o
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
8 W" U1 c& C1 c3 p9 h0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

3 l: l( o/ d# n3 n8 _" N( q  dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
$ a, u8 o7 e+ ]& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
- A! y; m; _/ d. i& M! S. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
5.39.217.76. H: G2 Q3 q& G9 j- Z8 N
騎騎,我都好似差唔多。: n( \' n( O- J3 W" f
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
2 w: X. p& @2 d2 B6 Q( Dtvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
4 X& S$ j( W: [3 N, {tvb now,tvbnow,bttvb
5 B, {6 l! y* h+ t( ^, @' Z/ J5.39.217.76話時話,多謝你派的分,謝謝
' T# p' _( s5 t! d4 b5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Y% N# ?( X2 J, K6 Y
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 3 X. B2 l" e' P" s7 M9 K7 H, u- J

, n: v9 q  Z( M% L5.39.217.76話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
; ?7 V4 x2 ^& K3 {- I7 \9 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
tvb now,tvbnow,bttvb  U9 H+ z# k; b+ y
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
8 A- ?# L; j0 ^: y5.39.217.76
8 G' S  y0 F" _8 B1 h6 s$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,多謝你派的分,謝謝
2 V4 x/ x2 q' F* o1 k  V, D小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
1 f7 z2 |% e, K+ M5 L5.39.217.76- W+ I" S2 E& o9 m6 k7 b, W
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip公仔箱論壇2 z, t+ r% B# W- P1 w
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
5 V/ J+ ]5 Q/ q# z! k% M- Z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k4 n5 M) K- i9 G
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!