返回列表 回復 發帖
- y" p9 u/ Q1 M( D
1 h! I1 p; `6 ntvb now,tvbnow,bttvb2打6.. 咁我咪新仔不如囉!5.39.217.764 [0 B0 x# Z3 b  D2 n1 `' O* \
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
# O. ^( J& d! o4 q
都係名稱1個冇乜作為
. K! V% h, |" h, e& e1 \
都係名稱1個冇乜作為tvb now,tvbnow,bttvb4 Z5 \4 G" J6 y. {. k
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
% B7 `6 w8 _# _" n$ G* k& J% d3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好, . U/ l3 r+ ^" K: D* E  Q. X, @
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
/ v5 x( C2 k, F公仔箱論壇
/ e- N) M. r; S  N; f0 [6 h公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
" o5 B& P  f6 ~& L大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K1 V9 _+ |0 O  Z: j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f! n1 a$ Q0 ]/ a$ u
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
* a8 @2 z6 `7 Z3 K* K% E0 @開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
# M$ e4 W) U  l( y' ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 p8 k# v- b0 K9 o" O4 N( F5 A8 R
話時話,多謝你派的分,謝謝
7 n& `$ h1 `5 ~9 d/ wtvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; i0 j9 w) D: \* ~; Q- o2 r4 o
5.39.217.76  h6 I# _% e3 Y( _5 J; J
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
tvb now,tvbnow,bttvb' T" I) ?; E& y; g: T" w5 `
咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _, K" l) r3 R4 {+ z+ \
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉tvb now,tvbnow,bttvb6 K: F5 A- ~1 \# V% i1 S% S* H4 M
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
公仔箱論壇; G8 G' I9 F* f8 A  u
咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& W9 B1 ?- Y. r1 I
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉5.39.217.768 w" i0 N: u! X9 k
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
" x5 s* I4 Q( W7 d, S6 H; {' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z+ W7 ^1 Y0 a( {: `( m1 O' k
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
  u6 _3 m/ |' v0 n' N大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
5.39.217.76/ s* Q, P/ _4 V3 O/ q. p
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
. _; }; s1 n7 i. J1 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N' T( H, |/ e; {1 o
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 B7 Q) l8 _' V3 H: X1 ?
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
2 z( p' D9 o& g5 Y/ d$ D- T# s! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈哈,你形容得好好笑...........
8 k" @# E+ M3 y4 v2 Mtvb now,tvbnow,bttvb % P3 I2 i! J2 `, e
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。  N2 W8 s$ w1 ~7 X+ M# z  A/ a

. @" P! k& H5 M9 v1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. C6 a7 Y& a. B2 b
6 P) `% I* G3 K4 ?% q0 W+ `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
公仔箱論壇' n% \! E4 Z+ \: U6 z% o/ ]

6 `+ t1 ~: \+ ^3 q3 R) C6 s! _tvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
& P/ ~5 t, x! z1 ~0 H大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
' p. k5 z. w+ Vtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76' I8 q2 p; C; u, A( Q2 ^% V
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸公仔箱論壇( ^& @5 ]. i+ q/ Y- g+ P
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- S, s1 S/ u! C5 \$ f
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
8 j6 Q* a  O7 E公仔箱論壇除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
" N. n8 G7 o9 k2 R7 Q% d4 W0 z5.39.217.76
/ s6 G" g1 f" @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既公仔箱論壇% d1 K# B3 L1 I" h
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
5.39.217.76" m& G8 R( ]3 K+ U  }2 S* H$ ~/ `1 d3 m
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
5.39.217.76: `/ h4 G# F5 y! g8 ^1 i* _  I! P
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。$ _7 s0 y3 w# ~4 U2 K
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
/ k0 [8 {8 ]+ f2 L, g8 F公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
5 V) a" }9 k/ y- m2 W- U7 j4 W
, W2 @2 W3 ]/ R8 h$ {' ?+ J我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q+ R3 V' z" k$ D  L% E( V
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食